Az értékesítés véget ért

3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR

3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR
3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR

Megr. száma

3408685

OEM

3F1ASXEU01K

GyártóXYZ
Hűségpontok16206
A bejelentkezett felhasználóinknak ingyen szállítást biztosítunk.
Műszaki paraméterek

Leírás és specifikációk

A 3D-s nyomtatók már nem csak a speciális gyártási és technológiai laboratóriumok részét képezik. Lassan, de biztosan elterjednek a háztartásokban, műhelyekben, kis- és középvállalkozásokban, és ezek hasznos és gyakran szerves részévé válnak.

A 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR 3D-s nyomtató kiváló választás nem csak a modern technológia minden rajongója számára, hanem szakemberek és a modellezők számára is. Ezzel az eszközzel bármit elkészíthet - a dekorációtól és ékszerektől kezdve a játékokig és a pótalkatrészekig.

A 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR 3D nyomtató FDM technológiát használ, amelyet gyakran FFF-nek is hívnak, ami 3D objektumokat hoz létre. Ez a legszélesebb körben elterjedt 3D nyomtatási technológia (legalábbis az asztali 3D nyomtatók esetében), amely az úgynevezett izzószál formájában történő megolvasztásának elvén működik. A nyomtató nyomtatófeje ezután rétegekre háromdimenziós objektumot nyomtat ki a számítógép által bevitt digitális 3D modell alapján. Ez a legolcsóbb 3D nyomtatási technológia.

Nyomtatási anyagok

A 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR nyomtató a következő anyagokból készít 3D objektumokat:

ABS

Az ABS széles körben használt anyag a 3D nyomtatáshoz amely az FDM / FFF technológiát használja. Könnyen munkálható, ellenáll az alacsony és a magas hőmérsékletnek, kemény és erős, valamint ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Tulajdonságainak köszönhetően funkcionális prototípusok, szerszámok és segédeszközök előállítására alkalmas.

PLA

Ez egy nagyon népszerű anyag az FDM / FFF egyedi 3D nyomtatási technológiához. Kukoricakeményítőből, burgonyakeményítőből vagy cukornádból készül, és teljesen biológiailag lebontható. Hátránya, hogy a levegő páratartalmát elnyeli, ezért száraz tárolási környezetet igényel. A PLA termékek szilárd anyagok, az anyag nem csavarodik az olvadás során, így nincs kockázat a fizikai 3D modell deformációjának

 

A viszonylag fiatal tajvani XYZPrinting márkát csak 2013-ban alapították. Megfizethető 3D-s asztali nyomtatóival világszerte ismert. A közelmúltban ez a gyártó a professzionális 3D nyomtatókra összpontosított, és az FDM technológián kívül az SLS és DLP 3D nyomtatási technológiát használó gépeket is bevezetett.

Ha 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR, 3D-s nyomtatót vásárol, akkor 16206 hűségpontot kap, amelyet kedvezményként felhasználhat a következő vásárláskor a TonerPartners.hu webáruházban.

Tudta, hogy a regisztrált vásárlóinknak ingyenes szállítást biztosítunk? Ha nem szeretne fizetni a szállításért, regisztráljon a TonerPartners.hu weboldalán vagy készítsen nagyobb megrendelést. A nem regisztrált ügyfelek számára 33 000Ft felett ingyenes a szállítás.

Műszaki paraméterek

 • Gyártó: XYZ
 • Interfész/felület: USB 2.0
 • Termék: 3D nyomtató
 • 3D nyomtatási technológia: FDM
 • Színek száma (nyomtatófej): 1
 • Nyomtatási kellékek: ABS
 • Nyomtatási kellékek: PLA
 • Nyomtatási felbontás: 0,1 mm-es
Segíthetünk? Segítünk Önnek!
Barbara Tanácsadó a választásban
Érdeklődnék

Termékleírás 3D tiskárna XYZ da Vinci 1.0 Pro 3v1 (Single extruder, Scaner, gravírování, USB, Wifi / Open source, ABS, PLA) - REPAIR

 • Gyártó: XYZ
 • Interfész/felület: USB 2.0
 • Termék: 3D nyomtató
 • 3D nyomtatási technológia: FDM
 • Színek száma (nyomtatófej): 1
 • Nyomtatási kellékek: ABS
 • Nyomtatási kellékek: PLA
 • Nyomtatási felbontás: 0,1 mm-es
Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll