Blog

3 perces olvasmány

A Dell márka története: hogyan vált technológiai óriássá

15. 3. 2021

Ma a Dell a világ egyik legnagyobb technológiai vállalata. A vállalat több mint 165 000 embert foglalkoztat, tulajdonosa pedig a Föld leggazdagabb emberei között foglal helyet. Nem volt ez mindig így. Még mielőtt a Dell megkezdte volna a nyomtatók és más alkatrészek értékesítését, fő termékük az egyedileg összerakott számítógépek voltak. Az eladás ötlete egy 19 éves amerikai diák fejében született meg.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

RGB vs. CMYK: Hogyan lehet a legjobb nyomtatási eredményt elérni?

8. 3. 2021

Képzelje el, hogy egy fontos előadásanyagot nyomtat. Látszólag nincs benne nehézség- csak a nyomtatás gombot kell megnyomni. Ekkor észreveszi, hogy a nyomtatott anyag színei nem egyeznek az eredeti dokumentum színeivel. A forrásfájlhoz képest a nyomtatott dokumentumon nem olyan élénkek a színek, és például az eredeti élénkzöldet sötétebb árnyalat váltotta fel. Milyen szerepet játszanak ebben az RGB és CMYK színmodellek, és mindenekelőtt - hogyan érhetjük el, hogy a kinyomtatott szín és a képernyőn megjelenített szín megegyező legyen?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan nyomtathat mobiltelefonról USB-n keresztül

22. 2. 2021

A fotók vagy dokumentumok nyomtatása okostelefonról ma már általános elvárás, de a nyomtatási feladatok megadása általában Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül történik. Lehet-e mobiltelefonról USB-vel, kábelcsatlakozáson keresztül nyomtatni? Van ennek a módszernek egyáltalán bármilyen előnye?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hova dobjuk ki a nyomtatónkat: 4 hely, ahol átveszik

15. 2. 2021

Egyszer minden nyomtatót cserére itélnek - függetlenül attól, hogy az élettartama végét érte-e el (amint azt a nyomtatási mennyiség is jelzi), vagy egy naprakészebb modellre csseréljük-e le azt, a régi készüléktől biztosan meg kell szabadulnunk. De hova is vihető a régi nyomtató?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Nyomtatás iPhone-ról - 3 + 7 alkalmazás, amelyeket használhat

8. 2. 2021

Fényképeket vagy dokumentumokat szeretne nyomtatni a telefonjáról, de nem tudja, hogyan? Ebben a cikkben olyan alkalmazásokról lesz szó, mely segítségével az iPhone készülékéről is nyomtathat - beleértve a nyomtatásra vonatkozó lépéseket.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A nyomtató biztosága: 4 módszer az adatszivárgás megelőzésére

1. 2. 2021

Kiberbiztonsági szakértők szerint sok vállalat nyomtatói kockázatos berendezések, amelyek hajlamosak az adatszivárgásra. Nem véletlenül állítják ezt, mert ezen eszközök biztonságát gyakran figyelmen kívül hagyják, és érzékeny információk áramlanak rajtuk, akár nyomtatás vagy beolvasás közben. Tudja meg, hogyan lehet megelőzni az adatlopást és adatszivárgást.

Teljes cikk »