Blog

2 perces olvasmány

Hogyan lehet túlélni a nyarat az irodában?

12. 10. 2020

Idén a nyár kezdete kissé elmaradt. Illetve késik a trópusi hőmérséklet kialakulása, amelyet egyesek örömmel fogadnak, mások pedig átkoznak. Különösen azok tudják, akik a harmincas éveik után vannak. (hőmérsékletről beszélünk, nem pedig a szebbik nem formás képviselőiről) megbirkózni nem mindig könnyű. Ha forró napokat kell elviselnie az irodában, akkor próbálkozzon azokkal az ajánlásainkkal, amelyeket most ajánlunk.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Tonerpor előállítása avagy a CMYK elsajátítása

5. 10. 2020

Ha azt gondolja, hogy a szöveg szerzője nem ellenőrizte megfelelően a címet, és hagyott benne egy kínos elírást, akkor téved. A következő sorok a tonerporral, annak összetételével és gyártási módjával foglalkoznak.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Minden, amit valaha is tudni akart a szkennelésről (de félt megkérdezni)

28. 9. 2020

A szkennereket vagy a szkennerrel ellátott multifunkciós eszközöket egyre gyakrabban használják a multinacionális vállalatok irodáiban, de a kisvállalkozásoknál is. Újabban ezek az eszközök a hétköznapi háztartásokban is meghonosodtak. Ön hogyan áll a szkenneléssel?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Újratöltő készlet vs. új toner - mik az új tonerek előnyei?

14. 9. 2020

A „refill kit” az utántöltő készlet angol neve, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók maguk töltsék újra a tintát a patronba vagy a tonerport a tonerkazettába. Ez lehet a nyomtatási költségek megtakarításának egyik módja?

Teljes cikk »
Toner Partners logó fekete háttéren 4 perces olvasmány

Hogyan nyomtassunk fehér színnel (nem csak) fekete papírra?

7. 9. 2020

Próbált már fordítva nyomtatni - azaz fehér tintával fekete papírra? Ha igen, akkor valószínű, hogy az egy sikertelen kísérlet volt. A fehér nyomtatásnak megvannak a maga buktatói, és bizonyos tippek és trükkök ismerete nélkül nagyon nehéz sikeresen megbirkózni a feladattal. A következő cikkben leleplezzük a fehérrel nyomtatás titkait, és adunk néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan nyomtathat fehér színnel fekete, de más színes papírra is.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Miért rossz ötlet az üres toner újratöltése?

3. 9. 2020

Az üres toner újratöltése valószínűleg nem okozna gondot Önnek, viszont, ha nem megfelelően hajtja végre, akkor helyrehozhatatlanul károsíthatja a nyomtatóját.

Teljes cikk »