Blog

Kikapcsolt TV a nappali falára akasztva. 6 perces olvasmány

Legjobb tévék 2023-ban, avagy hogyan válassza ki a legjobb tévét

29. 5. 2023

Elmúltak azok az idők, amikor a televízió kiválasztásakor olyan modellek közül kellett választani, amelyek csak átlóban vagy vastagságban különböznek egymástól. Manapság már rengeteg különböző modellel találkozhatunk a piacon, amelyek inkább a technológiai felszereltségükben különböznek egymástól, de a dizájn, a méret vagy az ár tekintetében is. Hogyan válassza ki az Ön számára megfelelő tévét? Erre a kérdésre próbálunk választ adni a következő sorokban.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány
TV a falon a nappaliban. 6 perces olvasmány

Hogyan válasszon TV-t: A legjobb TV-k méret és felbontás szerint

22. 5. 2023

Manapság a legtöbben el sem tudják képzelni a mindennapi életüket televízió nélkül. Ezért egyértelmű, hogy egy új készülék vásárlásakor mindig meg kell győződni arról, hogy a kiválasztott modell a felhasználó preferenciáit kielégíti. Ha különösen fontos Önnek a tévé mérete és felbontása, akkor a következő sorokban néhány tippet adunk, hogyan tájékozódjon az aktuális kínálatban, és mit érdemes figyelembe venni. Sőt, olyan konkrét tévéket is felsorolunk, amelyeket jelenleg a legjobbnak tartanak az “elfogadható” árkategóriában.

Teljes cikk »
A nappali falán lógó televízió. 7 perces olvasmány

Hogyan válasszon tévét: Tippek a legjobb ár/teljesítmény arányú tévékhez

15. 5. 2023

A televízió már rég nem csak a képernyőről szól. A legjobb tévék ugyanis számos más paraméterben is jeleskednek, és képesek kielégíteni a felhasználókat a hangminőség, az intelligens funkciók tekintetében vagy akár a lelkes játékosok igényeit is. Igaz ugyan, hogy a gyártók szívesen fizettetnek sokat a minőségért, de még mindig rengeteg olyan tévé van a piacon, amelyek ár/teljesítmény arányban is kiválóak, és elfogadható áron sok pozitívummal és csak minimális negatívummal rendelkeznek. Ha tehát a megfizethető árral kombinált, a funkciók szélességét tekintve is a legjobb tévét keresi, a következő sorokban megpróbálunk néhány tanácsot adni Önnek. Ezekben bemutatjuk mind a televízióválasztás alapvető paramétereit a felbontás és a képátló kivételével, mind pedig azokat a tévéket, amelyeknek relatív értelemben van értelmük.

Teljes cikk »
Eredeti és kompatibilis tonerek egymás mellett. 8 perces olvasmány

Teszteltük, hogy az eredeti és a kompatibilis tonerek hogyan különböznek a gyakorlatban

31. 1. 2023

A lézernyomtatóknak számos pozitívuma van, de sajnos van néhány meglehetősen kellemetlen negatívumuk is. Számolnia kell azzal, hogy ezek nem fotók nyomtatására alkalmas nyomtatók, de azzal is, hogy a tonerek nagyon drágák a tintapatronokhoz képest - legalábbis ha eredeti tonert vásárol. Az utóbbi időben azonban egyre gyakrabban jelennek meg a piacon a harmadik féltől származó alternatív vagy kompatibilis tonerek, amelyek kiváló nyomtatási tulajdonságokat kínálnak az eredetihez képest sokkal kedvezőbb áron. De vajon igazak-e ezek az állítások? Éppen ez a dolog érdekelt minket nagyon, ezért úgy döntöttünk, hogy megbízzuk blogunk szerkesztőjét, hogy alaposan tesztelje le a tonereket, és így megválaszoljuk önmagunknak és Önnek is mindazokat a kérdéseket, amelyek felmerülhetnek, amikor kompatibilis tonerek vásárlásán gondolkodik. Van értelme tehát előnyben részesíteni a kompatibilis tonereket az eredeti tonerek vásárlásával szemben?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan készítsünk ajándékot Valentin-napra

30. 1. 2023

Magyaroroszágon már eltelt a Valentin-nap. De tudta, hogy nem Amerikából, hanem Olaszországból származik! Bár a szerelmet nem csak az ünnepnapokon, mint a Valentin-nap, kell ünnepelni, mindenesetre ez jó lehetőség arra, hogy bátor legyen. Legyen Ön is az!

Teljes cikk »