Blog

6 perces olvasmány

Hogyan ismerheti fel, hogy a számítógépe vírussal fertőzött-e?

7. 1. 2020

Úgy tűnik, hogy a számítógépe mostanában furcsán viselkedik, és fogalma sincs, hogy miért? Sajnos nem zárhatja ki annak a lehetőségét, hogy egy vírus jutott a számítógépére, és valamilyen módon kárt akar tenni az Ön gépében. Szerencsére a felderítése és megsemmisítése viszonylag egyszerű dolog, ahogyan az ellene való védekezés is. A következő sorokban elmondjuk, hogy mit és hogyan tegyen.

Teljes cikk »
uvod 2 perces olvasmány

A stressz hatékony csökkentésének 4 módja

6. 1. 2020

Egy bizonyos mennyiségű stressz hozzátartozik az életünkhöz. De ha ez túl sok, akkor súlyos egészségügyi és mentális problémákkal kerülhetünk szembe. A stresszes emberek jobban kiégnek - és gyakran a korházban kötnek ki. Tudja meg, hogyan lehet hatékonyan leküzdeni a stresszt és annak okait, hogy a munkáját élvezni tudja.

Teljes cikk »
uvod 3 perces olvasmány

4 tipp a prokrasztináció (halogatás) ellen

5. 1. 2020

A prokrasztinációt sokan összekeverik a lustasággal, viszont ez messze áll az igazságtól. Ebbe a csoportba a felsőfokú végzettséggel rendelkező emberek tartoznak főleg. A munka krónikus elhalasztása tönkre teszi a művészeket, a menedzsereket vagy az orvosokat. Ez a betegség szorongási rendellenességekhez vagy depresszióhoz vezethet. Hogyan lehet véglegesen megállítani a prokrasztinációt?

Teljes cikk »
uvod 2 perces olvasmány

Nyomtatófesték- baleset: Hogyan távolítsuk el a festéket vagy a tintát a ruhából

5. 1. 2020

Ha már cserélt saját kezűleg nyomtatófestéket a nyomtatóban, akkor fennállt annak a kockázata, hogy a ruhája esetleg tintával vagy a festékporral szennyeződik. Amikor hasonló baleset történik, nem számít, hogy Ön volt a hibás vagy a gyártó, próbálja menteni a menthetőt. A következő cikkben elmondjuk, hogyan lehet óvatosan eltávolítani a festékport vagy a tintát a ruhából.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Lézernyomtató A-tól Z-ig: hogyan működik

1. 1. 2020

Amennyiben már túl van a lézer vs. tintasugaras nyomtató párbajon“ és győztesként a lézernyomtatót választotta, talán érdekli, hogyan működik ez a berendezés. A következő sorok több információt árulnak el.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Adjon új esélyt a dobozoknak

1. 1. 2020

Annak ellenére, hogy a technológia folyamatosan fejlődik, néhány dolog makacsul ugyanaz marad. Például a papírdobozok. ha bármit rendelsz az internetről, biztos lehetsz benne, hogy az áru egy karton boxba lesz becsomagolva. A TonerPartner rendelései sem jelentenek kivételt. Azonban mivel gondoskodunk a környezetvédelemről és ráadásul tudjuk, hogy a papír dobozának élettartama ne egy futár rakomány terébe érjen véget, összegyűjtöttünk néhány tippet. Ezeknek a tippeknek köszönhetően a papírdoboz tovább szolgálhat, mindegy, mi érkezett benne eredetileg.

Teljes cikk »