Blog

2 perces olvasmány

Tartálynyomtatók: az örök szomjúság

13. 9. 2019

Az új nyomtató otthoni vagy irodai megvásárlása elsősorban a megtakarításokról szól. A lézernyomtatók alacsonyabb működési költségekkel kompenzálják a magasabb beszerzési árat, míg a tintasugaras nyomtatók vásárlása költséghatékonyabb, de működésük költséges a tintapatronok és a cserefestékek ára miatt. 2010-ben a lézeres vs tintasugaras nyomtatók párbaj közben az Epson bemutatta az első tartályrendszer-nyomtatót, amely nagy sikert aratott.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Amikor a lézernyomtatóban a toner rontja a nyomtatást - 5 leggyakoribb probléma és a megoldásuk

6. 9. 2019

Önnek is mindig akkor mondja fel a szolgálatot a nyomtatója, amikor a legjobban van rá szüksége? Az ember azt mondaná, hogy biztosan valami speciális csip, amely direkt pont abban a pillanatban ad utasítást arra, hogy a nyomtató mondja fel a szolgálatot, amikor éppen megbeszélésre siet, vagy éppen 5 perce van a leadásra. Olvassa el, hogyan oldhatja meg a leggyakoribb toner problémákat, és (szinte) semmilyen hibajelzés már nem zökkenti ki Önt.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Mi rejtőzik a lézernyomtató toner belsejében?

4. 9. 2019

Ha elfogy a festék, egyszerűen vesz egy új tonert, és boldogan nyomtathat tovább. De gondolkodott már azon, hogy mi rejtőzik a műanyag kazettában? Mitől fekete a fekete toner, mi a fő összetevője és miért nem kell a lézernyomtatóval készült nyomatokat megszáradni hagyni ahhoz, hogy ne kenődjenek el? A következő cikkben a lézernyomtató tonerek belsejébe nézünk bele.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Biztonság az interneten ½ : Böngésző beállítása és online adatvédelem

21. 8. 2019

Az internet forradalmasította az életünket. Rövidültek a távolságok, felgyorsult a kommunikáció átadás, hozzáférésünk van rengeteg információhoz. Az internet olyan, mint a tűz - jó szolga, de rossz gazda. Hogyan lehet vele dolgozni, hogy ne égessünk meg magunkat? Olvassa el az alábbi tippeket az internettel való biztonságos működéshez.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Nyári forróság: Mit tegyünk, hogy a készülékek ne forrósodjanak fel?

7. 8. 2019

A nyári forróság eléggé leterhelő időszak, amely nemcsak az embereket viseli meg, hanem a műszaki cikkeknek is. A legtöbb készülék, amelyet naponta használunk a nagy hőségek ellenére, ideális üzemeltetési hőmérséklete sokkal alacsonyabban értéken mozog, mint amit ezeken a napokon a hőmérő higanyszála mutat. Hogyan védjük a forró napokon a műszaki cikkeinket a magas hőmérséklettel szemben, hogy ne ez legyen az utolsó nyaruk? Erről olvashat a következő cikkünkben.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Google naptár tippek - tervezze meg életét hatékonyan

7. 8. 2019

Naptár. A rövid és hosszú távú tevékenységek megtervezéséhez elengedhetetlenül szükséges dolog. Vannak, akik a jó öreg asztali naptárra támaszkodnak, mások nem tudnak napló nélkül élni. De az idők és a szokások változnak, a táblagépek, okostelefonok és más mobil eszközök megjelenésével, néha nehéz megmondani, hogy ki irányit kit valójában.

Teljes cikk »