Blog

3 perces olvasmány

Tippek az egészséges irodai környezet és az otthoni iroda kialakításához

9. 5. 2022

Fáradtnak érzi magát, koncentrációja és motivációja is tavaly volt utoljára? A hangulatának és a termelékenységének csökkenése mögött jelenlegi munkakörülményei is állhatnak. Ismerje meg, hogyan teheti otthonossá az irodáját, és hogyan teremtsen kellemes környezetet, amely támogatja munkamorálját és egészségét is.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Növények és egyéb tippek az irodai légszennyezés csökkentésére

2. 5. 2022

Nyomtatója gyakorlatilag megállás nélkül működik munkaidőben? Fontos odafigyelni arra, hogy elegendő szobanövény legyen a helyiségen, vagy éppen minőségi légtisztító. Ellenkező esetben kellemetlen egészségügyi problémákat tapasztalhat.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A time management öt szabálya

1. 5. 2022

Ha örökké késésben van, akkor azt javasoljuk, hogy sajátítsa el az időgazdálkodás - angolul: time management - alapelveit. A késés egy ideig tolerálható, főleg ha olyan munkáról van szó, amely csak Önt érinti. Ez csak akkor rosszabb, ha egy befejezetlen feladatot éjfél előtt pár perccel ad át a felettesének. Hogyan tarthatja be a határidőket?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Patroncsere HP, Canon, Epson és más tintasugaras nyomtatókban

25. 4. 2022

A patroncsere nem nehéz, és pillanatok alatt megbirkózik vele bárki, még akkor is, ha még soha nem csinált hasonlót. Nézzük meg, miben különbözik a csere a tintasugaras és lézeres berendezéseknél, hogyan kell pontosan eljárni és mire kell figyelni.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

A belső terek életre keltése nyomtatóval

21. 3. 2022

Körülnéz a lakásban, és arra gondol, hogy szeretné valamivel életre kelteni azt? Fontos, hogy jól érezze magát az otthonában. Akár egy kis színt és örömet szeretne belevinni, akár egyszerűen valami cukiságra vágyik, nyomtatója segítségével új életet lehelhet az otthonába pillanatok alatt.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan nyomtassunk pólóra otthon - akár egy közönséges nyomtatóval is

7. 3. 2022

Az otthoni pólónyomtatás nem bonyolult - elegendő egy közönséges tintasugaras nyomtató, pamutruha, olló, vasalható fólia és vasaló. Ismerje meg, hogyan kell eljárni, és hol szerezheti be a szükséges segédeszközöket.

Teljes cikk »