Blog

3 perces olvasmány

Hogyan szervezhet felejthetetlen gyerekzsúrt

21. 2. 2022

Egy gyerekbuli szervezése óriási feladat. De ne őrüljön bele! Tartson egy kis szünetet, és inspirálódjon tippjeinkkel, segítségükkel könnyen összeállíthatja az ünnepi menüt és egyéb, a gyermekzsúrhoz tartozó feladatok elvégzéséhez is tanácsot adnak.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

3 ok, amiért ne vegyen otthonra drága nyomtatót

7. 2. 2022

Kétségtelenül élvezetes, ha bármikor rendelkezésre áll otthon egy korszerű nyomtatóeszköz. De a valóság az, hogy gyakran elegendő egy olcsóbb nyomtató is. Íme 3 olyan helyzet, amikor egy drága nyomtató otthoni vásárlása nem kifizetődő.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Mihez kezdjünk a nyomtatott papírral? Papír aprítása, újrahasznosítás és papírmasé

31. 1. 2022

Felhalmozódtak az irodájában vagy otthonában a régi dokumentumok, szórólapok és egyéb anyagok, amelyektől meg szeretne szabadulni? A papírhulladék elszállításának is megvannak a maga szabályai. A szükségtelen papír azonban újra felhasználható - például a gyerekekkel való közös pillanatokhoz.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan rendezzünk be egy irodát, hogy jobban menjen a munka?

24. 1. 2022

Új irodát rendez be, vagy azon gondolkodik, mit kezdjen a jelenlegivel, hogy megkönnyítse a munkáját? Ezeket a dolgokat ne felejtse el.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Milyen (olcsó) alkalmi nyomtatót válasszon?

17. 1. 2022

A legtöbb nyomtatóválasztáshoz kapcsolódó cikkünket azoknak az eszközöknek szenteljük, amelyek viszonylag nagy mennyiségben nyomtatnak a lehető legalacsonyabb áron. De vannak olyanok is, akiknek csak időnként kell nyomtatniuk, viszont szeretnék élvezni a többfunkciós - szkennelés és másolás - előnyöket is. Milyen eszközhöz nyúljunk ilyenkor?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan működik a nyomtatás fára, szövetre, üvegre és más anyagokra

10. 1. 2022

Valószínűleg találkozott már egyedi nyomattal ellátott pólóval, bögrével vagy üvegtáblával. De tudja, milyen elven működik a nyomtatás ezekre a nem hagyományos anyagokra? Ebben a cikkben elmondjuk, hogy valójában milyen technológiákat használnak a kerámia- és textilnyomtatáshoz - és útmutatást adunk, hogy hogyan lehet néhány egyszerű lépésben átvinni egy fényképet vagy ábrát fára.

Teljes cikk »