Blog

3 perces olvasmány

Hogyan távolítsuk el a tintafoltokat a szőnyegről vagy a padlóról

27. 12. 2021

Szétfolyt a patron a szőnyegén, vagy véletlenül szétkente a tintát az új kanapén? Ne veszítse el a fejét. A leghatékonyabb megoldás a gyors cselekvés! Ismerje meg, mi a teendő, és hogyan védheti meg nem csak a szőnyegöt.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan címezzük meg a borítékot helyesen? Számítógépen is működik

20. 12. 2021

Levelek, képeslapok és egyéb küldemények küldésekor a helyesen feltüntetett cím a legfontosabb tényező. Csak a helyesen kitöltött és jól olvasható címmel jut el küldeménye ténylegesen oda, ahová azt küldeni szeretné. Vessen egy pillantást a cikkben feltüntetett mintára, hogy hogyan kell helyesen feltüntetni a címeket, hogyan kell kinéznie a címzésnek a borítékon, vagy próbálja meg kinyomtatni közvetlenül a számítógépről, ahelyett, hogy tollal kínlódna.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan készítsünk eredeti üdvözlőkártyát nemcsak születésnapokra

13. 12. 2021

Felejtse el a bolti üdvözlőlapokat. Sokkal jobban megörvendeztetheti szeretteit eredeti, személyre szabott kívánságokkal, amelyeket otthon is könnyedén elkészíthet. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy csak pusztán szórakozásról, engedje szabadjára fantáziáját, és tudassa ismerőseivel, hogy törődik velük. Ezekkel a tippekkel igazi művész lehet.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan készítsünk Montessori kártyákat otthon nyomtató segítségével

10. 12. 2021

A Montessori-rendszer elvei szerinti oktatás az elmúlt években nagyon fellendült nemcsak az óvodai nevelésben, hanem otthon is. De nem minden szülő engedheti meg magának a drága kártyákat. Szerencsére házilag is elkészíthetők - csak nyomtatóra van szüksége.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Karácsonyi alkotás gyerekekkel: DIY díszek az egész családnak

3. 12. 2021

A karácsony kiválóan alkalmas arra, hogy több időt töltsünk el a családdal. Már advent idején merüljön el a karácsonyi készülődésben, és készítsen eredeti karácsonyi dekorációt akár gyermekei segítségével. Az egyedi díszítés mellett, sok téli délutánon át karácsonyi díszek készítésével szórakozhat az egész család! Olvassa el az útmutatóinkat, és próbálja ki őket még az idén.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Patronok tintasugaras nyomtatóba: összetétel és különbségek

29. 11. 2021

Nagy különbségek vannak a különböző gyártók tintapatronjai között - nem csak árban és színben. Nézzük meg, milyen két alapvető tintatípus létezik, és valójában mi az összetételük.

Teljes cikk »