Blog

2 perces olvasmány

DIY karácsonyi ajándék készítése nyomtatóval - hogyan készítsünk utalványt, matricákat és egyéb ajándékokat

23. 11. 2021

Közeleg a karácsony, és szeretné valami eredetivel megajándékozni szeretteit? Vagy egyszerűen nincs ideje ajándékokat vásárolni? Ne aggódjon, tippjeink segítségével akár egy hétköznapi otthoni nyomtatóval is remek ajándékokat készíthet!

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Olcsó nyomtató otthonra? Akár 60 000 Ft-ba is belefér

22. 11. 2021

Az otthoni munkavégzés sok vállalatnál már egy ideje bevett gyakorlat. Természetesen ehhez számítógép kell, de sokszor nyomtatóra is szükségünk van. Tudta, hogy már 60 000 Ft-ért is vásárolhat minőségi eszközöket. Nem hisz nekünk?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Olcsó és drága nyomtatók összehasonlítása - melyik kifizetődő?

19. 11. 2021

Az ár gyakran az egyik első dolog, amire nyomtatóvásárláskor figyelünk. Csak ezután gondolunk más tényezőkre, mint például a nyomtatóeszköz üzemeltetési költségeire vagy kiegészítő funkcióira. Ebben a cikkben gyakorlati példák segítségével mutatunk rá arra, hogy miért érdemes először a funkciókra gondolni - és csak azután a költségekre.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Milyen a biztonságos jelszót, és mely jelszavakat törik fel a hackerek 1 másodperc alatt

5. 11. 2021

Internet nélkül ma kevesen tudnák elképzelni az életüket. De elég egy kis figyelmetlenség, és személyes adatai, digitális személyazonossága és egyéb adatai könnyen rossz kezekbe kerülhetnek. Hogyan válasszunk olyan biztonságos jelszót, amely megfelelő őrzője lesz fiókjainak? Kövesse ezeket az alapvető szabályokat.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan válasszunk nyomtatót egy kis irodába

1. 11. 2021

A nyomtató szinte minden iroda elengedhetetlen kelléke. Hogyan válasszunk olyan nyomtatót, amely ideális segítőtársa lesz? Adunk néhány tippet a megfelelő kiválasztásához.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hol vásárolhat olcsó patronokat Canon nyomatatóba + költség-összehasonlítás

25. 10. 2021

A megfelelő patron kiválasztása a minőségi nyomtatás alfája és omegája. De tudta, hogy a Canon tonerkazettákat és tintapatronokat többszörösen olcsóbban is megvásárolhatja anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség tekintetében?

Teljes cikk »