Blog

2 perces olvasmány

Mit tegyünk az elhasznált tonerekkel? Felújítás és új járda

18. 10. 2021

Egy másik üres patron… Mielőtt kidobja az üres patront, gondolja át, hogy nem tudná-e mégis felhasználni. Hogyan lehet sikeresen újrahasznosítani, milyen egyéb feladatokat képes ellátni egy üres toner, és hogyan szabaduljunk meg az üres patronoktól, ha elérték élettartamuk végét?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan készítsünk saját szakácskönyvet és egyéb konyhai ötletek

15. 10. 2021

Hány gramm vaj szerepelt abban a receptben? Melyik üvegbe tettük a borsot? Ebben a cikkben olyan ötleteket adunk Önnek, amelyek megkönnyítik a konyhában való tájékozódást; és ami a legjobb: néhány pillanat alatt kinyomtathatja őket a nyomtatóján.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A színek pszichológiája: hogyan hatnak a színek, és mire kell figyelni nyomtatáskor?

11. 10. 2021

Értelem vagy érzelem alapján hoz döntéseket? Bár valószínűleg az első lehetőséget választotta, számos pszichológiai tanulmány a második lehetőségre mutat. Az emberek érzelmi lények, és a jelenlegi hangulatukat például a látott színek megváltoztatják. Hogyan kell ezt a tudást a promóciós anyagok esetében a megfelelő módon használni?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

6 tipp, hogyan készítsünk érdekes prezentációt

4. 10. 2021

A szerepléstől való félelem az emberek egyik leggyakoribb stressz forrása. Szerencsére vannak módszerek a nyilvános szerepléstől való félelem enyhítésére. A legegyszerűbb a jól elkészített prezentáció.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hallásvédelem a gyakorlatban: előírások és segédeszközök

27. 9. 2021

A hallás a látás után a második legfontosabb emberi érzékünk. Védelmére számos segédeszköz létezik - az egyszerű füldugótól a fejhallgatóig. Milyen törvények szabályozzák a hallásvédelmet, és milyen segédeszközöket válasszon?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Teatípusok, amelyek elűzik a stresszt és jobb hangulatot teremtenek

20. 9. 2021

A fáradtság, a stressz, a szorongás és a koncentrációs képesség hiánya felborítja lelki egyensúlyunkat. Nem találja a megfelelő egyensúlyt? A megfelelő csésze tea segítségére lehet.

Teljes cikk »