Blog

3 perces olvasmány

Teatípusok, amelyek elűzik a stresszt és jobb hangulatot teremtenek

20. 9. 2021

A fáradtság, a stressz, a szorongás és a koncentrációs képesség hiánya felborítja lelki egyensúlyunkat. Nem találja a megfelelő egyensúlyt? A megfelelő csésze tea segítségére lehet.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A megfelelő folyadékbevitel, avagy hogyan kell inni nyáron

13. 9. 2021

Testünk kétharmadát víz alkotja. Ezért olyan fontos a megfelelő folyadékbevitel biztosítása, különösen a forró nyári napokon, amikor többet izzadunk. Mennyi vizet kellene naponta inni, és milyen előnyökkel jár a megfelelő ivási szokások kialakítása?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan lamináljunk papírt (és válasszunk megfelelő laminálógépet)

6. 9. 2021

Rendszeresen kell laminálnia névjegykártyákat, fontos dokumentumokat vagy egyéb anyagokat, és nem tudja, milyen típusú eszközt válasszon? Ebből a cikkből megtudhatja az összes lényeges információt - beleértve a lamináló fóliák közötti különbségeket és megismerheti a laminálási típusok közötti eltéréseket is.

Teljes cikk »
12 perces olvasmány

Útmutató a 2021-es nyomtató választáshoz: Hogyan válasszuk ki a legjobb otthoni vagy irodai eszközt

31. 8. 2021

A megfelelő nyomtató kiválasztása nem egyszerű feladat, de mindig olyan minőségi eszközt próbálunk beszerezni, amit a pénztárcánk is megenged. A nyomtatópiac azonban villámgyorsan változik - és a különböző árkategóriákban legjobb otthoni vagy irodai készülékek gyakran adják át helyüket más eszközöknek. Ismerje meg, hogy melyik nyomtatóval nem nyúl biztosan mellé.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Mennyi koffeint tartalmaz a kávé és a tea, és mikor kellene lecsökkenteni az adagot?

30. 8. 2021

A tea és a kávé a világ legnépszerűbb italai közé tartozik. Szerves részét képezik a reggeli rituálénknak, a délutáni kikapcsolódásnak, vagy az irodában és a home office alatt a koncentráció fokozásában is elengedhetetlen. Mennyi kávét igyon naponta, és mekkora mennyiségű koffein lehet már veszélyes?

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

A monitor tisztítása: útmutató a biztonságos eljáráshoz

23. 8. 2021

Sokunk számára a számítógép-monitor az egyik fő munkaeszközünk, amely előtt naponta több órát töltünk. Annak érdekében, hogy a kijelző jól látható legyen, időről időre alaposan meg kell tisztítani. Ellenkező esetben - az elrontott esztétikai benyomás mellett - igazi káoszt idézhetünk elő.

Teljes cikk »