COVID-19 antigéntesztek - fájdalommentes nyálvizsgálat

13. 6. 2021

13. Június 2021, 12:33

Annak ellenére, hogy minden óvintézkedést és korlátozást betartunk a COVID-19 sajnos az életünk részévé vált. A koronavírus ugyanúgy terjed, mint az influenza, cseppfertőzéssel, vagyis az orrból vagy szájból származó apró cseppeken keresztül terjed emberről emberre. A vírus tehát köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe. Ezért is fontos a maszk viselése, valamint a tesztelés, mellyel kideríthetjük, fertőzöttek vagyunk-e. Gyors tesztjeink, amelyek újak a kínálatban, megoldás nyújtanak az aggodalmak eloszlatására.

Cégünk ezért regisztrált az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet-nél SARS-CoV-2 gyorsteszteket professzionális használatra. Regisztrációnk egyelőre nem engedélyezi a teszt laikusok általi használatát, de már dolgozunk rajta, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. A tesztelés gyors és fájdalommentes, nyálmintából történik. Nincs szükség mintavevő pálcikára! A teszt hivatalos forgalmazójaként szerepelünk az OGYÉI listáján. Relatív érzékenység: 97,30% (95% CI: 92,40% ~ 99,40%), Relatív specificitás: 99,20% (95% CI: 95,80% ~ 100,00%).

Gyors teszt eredmény: 15 perc alatt!
A teszt kizárólag kezdeti szűrővizsgálati eredményt nyújt, és más, specifikusabb diagnosztikai módszereket kell alkalmazni a SARS-CoV-2 fertőzés megerősítésére. Ez nem PCR-tesz!

Felkeltettük az érdeklődését és kíváncsi arra, hogyan rendelheti meg tesztünket? További információkat talál a honlapunkon.TOVÁBB A TESZTHEZLegyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére
Ingyenes szállítás29 999Ft feletti megrendelés esetén
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll