Nyerjen egy ROHNSON asztali grillsütőt!

Amerikai tudósok megállapították, hogy tele festékkazettával jobban megy a nyomtatás, tele gyomorral pedig szebb az élet. Példát vettünk erről a forradalmi felfedezésről, és elindítjuk a 15 000 Ft értékű ROHNSON asztali grillsütőért folyó nyereményjátékunkat.

A ROHNSON asztali grillsütő kültéri és beltéri használatra is alkalmas, stílusos formatervezésű grillsütő. A grillezett ínyencségek nemcsak egészségesen (minimum zsiradék hozzáadásával), egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek, hanem stílusos bambuszkeretének köszönhetően igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt majd a kerti asztalon. Nos, kedvet kaptak egy kis grillezett finomságra?

Szeretné megnyerni a ROHNSON asztali grillsütőt?

  • Csupán annyit kell tennie, hogy 2019. 05. 07-e és 2019. 06. 3-a közöttlegalább 15 000 Ft értékű utántöltőt vásárol webáruházunkban, és automatikusan besoroljuk Önt a ROHNSON R-2520 asztali grillsütőért folyó nyereményjátékunkba.
  • Ezután már csak drukkolni kell, és várni a nyereményjátékunk eredményhirdetését. A nyertes nevét 2019. 06. 04-én tesszük közzé.

Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll