Nyomtasson nyáron is, és nyerje meg a MARIMEX Tampa felfújható medencét

Ha a nyomtató túlhevül, jó, ha kihúzza és hagyja lehűlni egy ideig. Ha Önnek melege van, elrejtőzik az árnyékba, feltölti magát folyadékkal és csobban egyet - hol máshol, mint a medencében! Ha még nincs medence a kertben, ne essen kétségbe. Vásároljon tonereket, csatlakozzon a versenyünkhöz és a MARIMEX Tampa felfújható medence az Öné lehet.
Vásároljon a nyomtatóhoz festékkazettákat: 2019. július 2-tól 2019. augusztus 5-ig, 15 000Ft felett, és Ön automatikusan részt vesz a versenyünkben.

Infobox: A MARIMEX Tampa felfújható medence 3 m átmérőjű és 76 cm mélységű, ideális hely a meleg nyári napokon. A piac egyik legnépszerűbb medencéje – mérete és mélysége is ideális a gyerekek szórakozásához és egy frissítő pihenéshez. A medence népszerűségéhez hozzátartozik a gyors és egyszerű használat is. Csak fújja fel a felső gyűrűt, töltse fel a medencét vízzel és már lehet is fürödni.

Szeretne nyerni egy MARIMEX Tampa medencét?

  • Vásároljon az e-shopunkban 15 000Ft felett, 2019. július 2-tól 2019. augusztus 5-ig és automatikusan bekerül a játékunkba.
  • A verseny győztesét 2019. augusztus 6-án hirdetjük ki.

 

Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll