Ricoh D0892251 - optikai egység, color (színes)

(Illusztrációs kép)

Ricoh D0892251 - optikai egység, color (színes)

Megr. száma

1VRI892250XFG

OEM

D0892251

SzínSzínes
GyártóRicoh
Kapacitás120000 oldalt
Garancia 24 hónap
Hűségpontok14053

Értékelés

12345
10 napon belül

140 535 Ft

110 657 Ft Áfa nélkül

A bejelentkezett felhasználóinknak ingyen szállítást biztosítunk.
Felelősségbiztosítás tanusítványa

Leírás és specifikációk

Az eredeti D0892251 optikai egység a lézernyomtató egyik legfontosabb eleme. Az optikai egység, más néven optikai dob, felelős a toner papírra történő továbbításáért és rögzítéséért - tehát a nyomtatásért.

Mivel a különálló optikai dobegyeséggel rendelkező lézernyomtatókban nem cserélik rendszeresen a dobot és a festéket, így a dob fokozatosan használódik el. A megfelelő idő az optikai dobegység cseréjéhez az, amikor nyomtatási hibákat észlel.

A 120000 oldal kapacitású, önálló D0892251 optikai dobegységet úgy tervezték, hogy a festékkazetta élettartama többszöröse legyen. Magasabb beszerzési árat tökéletesen ellensúlyozza az olcsóbb fogyóeszköz - külön optikai egységet használó nyomtatók (az optikai dob nem tartalmazza a festéket) olcsóbbak, mint az optikai dobbal rendelkező tonerkazetták.

Az eredeti D0892251 optikai dobegységet a nyomtató gyártója szigorú felügyelet mellett gyártják és tesztelik. Maga a Ricoh márka garantálja, hogy minden a tervek szerint működni fog. Általában az eredeti alkatrészek megbízhatóbbak, mint a kompatibilis alkatrészek formájában kínált alternatívák.

Az eredeti optikai dobegység általában kevesebb kompatibilitási problémával rendelkeznek, és ezek használata nem okoz szükségtelen bonyodalmakat a garanciaigénylés során, viszont a hátrányuk a magas vételár. A kompatibilis optikai dobegység gyakran előnyös alternatíva olcsóbban.

A Ricoh, japán márka, 1936 óta foglalkozik a képalkotó és elektronikai termékekkel. Az irodai multifunkcionális nyomtatóberendezésekre és lézernyomtatókra szakosodott, valamint megoldásokat kínál a lemezes adatáramlás és a kapcsolódó informatikai szolgáltatások kezelésére. Minden nap több mint 100 000 Ricoh alkalmazott igyekszik komplett megoldást kínálni a nyomtatáshoz és az adatfeldolgozáshoz.

Ha D0892251 optikai dobegységet vásárol, akkor 14053 hűségpontot kap, amit kedvezményként használhat a következő vásárláskor a TonerPartner weboldalon.

Tudta, hogy a regisztrált vásárlóknak ingyenes szállítási költséget biztosítunk? Ha nem szeretne fizetni a szállításért, regisztráljon a TonerPartners weboldalon, vagy készítsen nagyobb megrendelést. Nem regisztrált ügyfeleknek ingyenes szállítást biztosítunk 33 000Ft felett.

Segíthetünk? Segítünk Önnek!
Barbara Tanácsadó a választásban
Érdeklődnék
Egészséges vásárlásért versenyezhet
Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll