SAMSUNG MLT-R116 (SV134A) - Optikai egység TonerPartner PREMIUM, black (fekete)

- 49%
Gyártva Magyarországon
SAMSUNG MLT-R116 (SV134A) - Optikai egység TonerPartner PREMIUM, black (fekete)
SAMSUNG MLT-R116 (SV134A) - Optikai egység TonerPartner PREMIUM, black (fekete)

Megr. száma

20110097

OEM

SV134A

Szín
Fekete
Kapacitás
9000 oldalt
Gyártó
TonerPartner
Garancia
örök
Hűségpontok
3100

Értékelés

12345
Raktáron > 10 db, hétfőn Önnél

12 210 Ft

6 200 Ft

4 882 Ft Áfa nélkül

Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4 229 Ft

Megtakaríthatja költségeinek akár 80 %-át

A TonerPartner tonerek olcsóbbak

A nyomtatás minőségének csökkenése nélkül

Nyomtatáskor nincs különbség

A működőképesség biztosítéka

A nyomtató esetleges károsodásának biztosítása

Hitelesített gyártás Magyarországon

Az európai szabványok szerinti minőség

Paraméterek

  • Szín: Fekete
  • Kapacitás: 9000 oldalt
  • Gyártó: TonerPartner
  • Garancia: örök
  • Hűségpontok: 3100
Ezekhez a nyomtatókhoz tervezték

Leírás és specifikációk

Az kompatibilis SV134A optikai egység a lézernyomtató egyik legfontosabb eleme. Az optikai egység, más néven optikai dob, felelős a toner papírra történő továbbításáért és rögzítéséért - tehát a nyomtatásért.

Mivel a különálló optikai dobegyeséggel rendelkező lézernyomtatókban nem cserélik rendszeresen a dobot és a festéket, így a dob fokozatosan használódik el. A megfelelő idő az optikai dobegység cseréjéhez az, amikor nyomtatási hibákat észlel.

A 9000 oldal kapacitású, önálló SV134A optikai dobegységet úgy tervezték, hogy a festékkazetta élettartama többszöröse legyen. Magasabb beszerzési árat tökéletesen ellensúlyozza az olcsóbb fogyóeszköz - külön optikai egységet használó nyomtatók (az optikai dob nem tartalmazza a festéket) olcsóbbak, mint az optikai dobbal rendelkező tonerkazetták.

A SV134A kompatibilis optikai dobegységet a TonerPartner márkanév alatt gyártjuk. Garantáljuk, hogy minden úgy fog működni, ahogy kellene. A kompatibilis nyomtató fogyóeszközök minőségét garantáljuk- ezért nyújtunk ügyfeleinknek életre szóló garanciát azok használatára, valamint biztosítékot, amely fedezi az összes költséget, ha a nyomtató károsodna.

Kompatibilis lézernyomtató optikai egység megvásárlásával több száz forintot is megtakaríthat - az árkülönbség gyakran hatalmas az eredeti és a kompatibilis között. A kompatibilis alkatrészek nyomtatási minősége összehasonlítható az eredetivel.

A Samsung, dél-koreai márka, ma elsősorban a legmodernebb okostelefonokról, televíziókról, mosógépekről és más fogyasztói elektronikáról ismert. A Samsung az 1980-as évek elején jelent meg a nyomtatók világában, amikor elindította első faxkészülékét. 2016-ban a Samsung a teljes nyomtató- és fénymásoló szegmensét eladta Hewlett-Packardnak. Azóta a Samsung nyomtatókat, fénymásolókat és többfunkciós gépeket a HP hivatalosan gyártja. Ezek a készülékek a HP minőségének és megbízhatóságának, valamint a Samsung termékek professzionális teljesítményének egyedülálló kombinációja.

Szeretné megtakarítani a nyomtatási költségeinek több mint egyharmadát? Akkor vásároljon TonerPartner kompatibilis tonereket, patronokat és egyéb nyomtató kellékanyagokat. Szigorú minőségi és környezetbarát követelményekkel állítjuk elő őket Magyarországon. Eltekintve attól, hogy a kompatibilis alkatrészek olcsóbbak, nem ismeri fel a különbséget a nyomtatási minőségben. A kompatibilis alkatrészek minőségét garantáljuk- életre szóló garanciát kínálunk, ha a nyomtató esetleges károsodna a kompatibilis festék miatt.

Ha SV134A optikai dobegységet vásárol, akkor 3100 hűségpontot kap, amit kedvezményként használhat a következő vásárláskor a TonerPartner weboldalon.

Vélemények a termékről SAMSUNG MLT-R116 (SV134A) - Optikai egység TonerPartner PREMIUM, black (fekete)

Ellenőrzött vásárló (27. 10. 2022) 12345

Érvek: .

Ellenérvek: .

Vélemények a TonerPartners.hu webáruházról

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Meg voltam elégedve a bolttal.

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Tudom ajánlani.

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Érvek: Igényeinknek megfelelő árak.

Ellenérvek: Nem tapasztaltam.

Rugalmas, korrekt ügyintézés.

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Ellenérvek: Ép csomagolást javaslok!

Az áru sérült, szakadt dobozban érkezett, így a termék is sérült volt.

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Érvek: i

Ellenérvek: lo

k

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Érvek: x

Ellenérvek: x

x

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Kedvező ár, optimális szállítási határidő, jó kommunikáció.

Ellenőrzött vásárló (1. 12. 2022) 12345

Hibás termékszámot rendeltem
Visszaküldtem, egyenlőre az árát még nem látom a számlámon
A megfelelő készlet azóta megérkezett és nagyon jó

Ellenőrzött vásárló (30. 11. 2022) 12345

Köszönöm a gyors ügyintézést, kiszállítást.

Ellenőrzött vásárló (30. 11. 2022) 12345

Szuper, minden! Aranyosak Királyok vagytok! Szép napot

Tanácsadás

Gyakori kérdések

Mi történik, ha a festék nem illeszkedik a nyomtatómba?

Ha rossz terméket vásárolt, indoklás nélkül 30 napig visszaküldheti hozzánk a 2120 Dunakeszi, Pallag utca 17. E1 - Horváth Péter címre. Ha az utángyártott festéket nem ismeri fel a nyomtatója online tudja reklamálni a megrendelést és küldünk csereterméket vagy kérheti a pénzvisszautalást. Ha véletlenül hiba található a weboldalunkon, és ez miatt rossz terméket vásárolt, akkor természetesen kicseréljük a festéket 30 nap után is. Időnként az ügyfelek elfelejtik eltávolítani a festékek védő elemeit - ha a termék nem fér bele a nyomtatóba, akkor ellenőrizze le, hogy eltávolította-e a narancssárga, sárga vagy egyéb színes műanyag elemeket.

Hogyan ismerem fel, hogy a festék eredeti vagy utángyártott?

Eredeti festékeket saját márkanév alatt forgalmazunk (HP, Canon, Epson, Brother egyéb). A Xerox termékek eredeti festékek, amelyek (HP, Canon, ...) nyomtatókhoz is alkalmazhatók. Előnyük az alacsonyabb ár (-25% -35%), valamint OMV ajándékutalványt is adunk ajándékba. A TonerPartner PREMIUM márkanév alatt kompatibilis festékeket árusítunk, amelyekkel az ár akár 80% -át megtakaríthatja! Ezekre a termékekre életre szóló jótállás és garancia érvényes. A legolcsóbb változat az ECONOMY festék, amelyekre azonban nem adunk életre szóló jótállást vagy garanciát a nyomtató károsodása ellen.

Mi a különbség a TonerPartner PREMIUM, a Economy és a Xerox között?

A TonerPartner PREMIUM termékek a saját gyártású termékeink, rendelkezik szükséges tanúsítványokkal. Nyomtatási minőségben egyezik az eredeti termékkel, ezért is életre szóló jótállást kínálunk és ezen felül, ha a nyomtató károsulna a szervizelést a cégünk fizeti. A Xerox eredeti festékkazetták más márkák (HP, Canon,…) nyomtatóihoz is megfelelőek, előnyük az alacsonyabb ár (-25% és 35%), a felelősségbiztosítás és az OMV utalvány, amit a kiválasztott termékhez ajándékba kap. Az ECONOMY festékek a legolcsóbb változat, amelyet csak szövegek nyomtatásához ajánlunk, otthoni használatra. Ezen kazetták esetén nem nyújtunk garanciát a nyomtató károsodása ellen.

Melyik cég szállítja ki az árut?

Megrendeléskor a következő szállítási lehetőségek közül választhat: GLS, GLS CSOMAGPONT. Bővebb információt az alábbi linken talál: https://www.tonerpartners.hu/vasaroljon-nalunk/termek-kezbesitese/

Személyes átvételre van lehetőség?

Sajnos nincs lehetőség személyes átvételre, nem tartunk fent üzlethelyiséget. Nálunk online tud vásárolni és a GLS szállítja házhoz a megrendelést.

Fizethetek a futárnál kártyával?

Igen, a GLS-nél tud fizetni kártyával- ilyen esetben használja az utánvét opciót (+350Ft). Ha a GLS CSOMAGPONTOT választja az összes átvételi pont mellett fel van tüntetve ez az információ.

Meddig kell elküldeni a megrendelést, hogy másnap kézhez kapjam?

A szállítási idő a raktár jelenlegi állapotától és a beszállító cégtől függ. Az esetek 95% -ában a TonerPartner PREMIUM termékeket a következő munkanapon szállítjuk, ha azokat 11:30-ig megrendeli. Eredeti termékek esetén a szállítási idő 2 munkanap ( ha a termék mellett nincs feltüntetve más időpont). A szállítási időt a termékleírásban vagy a kosárban találja megrendeléskor.

Szükséges vásárlás előtt regisztrálni a weboldalon?

A megrendelés teljesítéséhez nem kell regisztrálnia. 

Honnan tudom, hogy mikor fog megérkezni a csomag?

Ha a terméket már becsomagolták fog kapni értesítést a raktárból. A kiszállító cégtől, vagyis a GLS-től is fog kapni e-mail, SMS értesítést, majd a kiszállítás napján telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot. A csomag számát és annak nyomon követésére szolgáló linket e-mailben küldjük Önnek.

Letudok adni rendelést telefonon keresztük?

A GDPR, valamint a fogyasztók és a kiskereskedők jogi védelme miatt nem tudjuk elfogadni a telefonos megrendeléseket. Örömmel segítünk telefonon, de a megrendelését Önnek kell leadnia a weboldalon keresztül.

Mi a különbség azon termékek között, ahol azonos megnevezés szerepel?

Néhány eredeti terméket többféle változatban kínálunk, amelyek csak a csomagolásban különböznek egymástól. Például a HP 650 kazettát egy normál papírcsomagolásban valamint "buborékfóliában" szállítjuk, de megvásárolható egy műanyag csomagolásban is . A két patron pontosan ugyanaz.

Mikor kapom meg a hűségpontokat és hogyan válthatom be őket?

A hűségpontok automatikusan hozzáadódnak számlájához kiszállítást követő 21 nap után. Ezt követően a fiókjába való bejelentkezés után kiállíthat kedvezménykódot, amelyet a kosár 1. lépésénél tud majd alkalmazni - " Rendelkezem kuponkóddal"

Mik a hűségpontok?

A hűségpontokat regisztrált vásárlók kapják megrendelésenként minden egyes termékért, amik kedvezményként felhasználhatók a következő megrendelésnél. 10 pont 1 Ft kedvezményt jelent.

Hogy zajlik a reklamáció és mennyi ideig tart annak megoldása?

A legtöbb panaszt 7-14 munkanapon belül kezeljük. Bizonyos esetekben azonban ez 30 napra is meghosszabbítható, amely a panaszok kezelésének törvényes határideje is. A reklamáció online zajlik az alábbi linken: https://www.tonerpartners.hu/vasaroljon-nalunk/reklamacios-feltetelek/

Honnan tudom, hogy hol van a csomagom jelenleg?

A GLS e-mailben vagy SMS-ben elküldi a csomag számát és egy linket annak nyomon követésére.

Mit jelent az online kártyás fizetés?

A rendelését fizetheti online bankkártyájával, amelyet például készpénzfelvételre használ. Kártyás fizetés esetén előre fizet. A rendelést szükséges elküldenie, ezután átirányítjuk egy weboldalra ahol kitudja fizetni a megrendelést. Ez egy 100% -ban biztonságos fizetési mód. Fizetéskor használnia kell a kártya számát ( 16 számjegy), az érvényességi év/ hónapot, valamint a kártya hátuljáról egy háromjegyű (CCV) kódot. Ne felejtse el ellenőrizni a bankjánál, hogy engedélyezett-e kártyás fizetés az interneten.

Nem találta a választ?
Írjon nekünk

Ha kérdése van ezzel a termékkel kapcsolatban, és nem találta meg a szükséges információkat, írjon nekünk. Tanácsot adunk.

+ Ajándék
SAMSUNG MLT-D116S (SU840A) - Toner Economy, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete1200 oldaltEconomy Raktáron
3 070 Ft
2 417 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 2 945 Ft
+ Ajándék
SAMSUNG MLT-D116L (SU828A) - Toner Economy, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete3000 oldaltEconomy Raktáron
6 870 Ft
5 409 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4 365 Ft
+ Ajándék
- 58%
SAMSUNG MLT-D116L (SU828A) - Toner Xerox, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete3000 oldaltXerox Raktáron

16 485 Ft

6 876 Ft
5 414 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 5 424 Ft
+ Ajándék
- 5%
Samsung MLT-D116S (SU840A) - toner, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete1200 oldaltSamsung Raktáron

21 199 Ft

20 060 Ft
15 795 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 15 840 Ft

Van olcsóbb alternatívánk az Ön számára!

+ Ajándék
- 20%
Samsung MLT-D116L (SU828A) - toner, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete3000 oldaltSamsung Raktáron

34 786 Ft

27 830 Ft
21 913 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 26 990 Ft

Van olcsóbb alternatívánk az Ön számára!

+ Ajándék
- 8%
Samsung MLT-R116/SEE - optikai egység, black (fekete)
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete9000 oldaltSamsung Raktáron

24 653 Ft

22 645 Ft
17 831 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 21 965 Ft

Van olcsóbb alternatívánk az Ön számára!

+ Ajándék
SAMSUNG MLT-D116S (SU840A) - Toner TonerPartner PREMIUM, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete1200 oldaltTonerPartner Raktáron
9 445 Ft
7 437 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 7 556 Ft
+ Ajándék
- 50%
SAMSUNG MLT-D116L (SU828A) - Toner TonerPartner PREMIUM, black (fekete )
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete3000 oldaltTonerPartner Raktáron

11 465 Ft

5 730 Ft
4 512 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 4 520 Ft
+ Ajándék
- 52%
MultiPack SAMSUNG MLT-D116L 3db (SU828A) - Toner TonerPartner PREMIUM, black (fekete ) 3db
Melyik nyomtatókhoz alkalmas a termék?
Fekete3x3000TonerPartner Raktáron

35 675 Ft

17 015 Ft
13 398 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 13 428 Ft