Vásároljon nyomtatófestéket és nyerjen bőröndöt

A nyár teljes lendületben van: néhányan már a nyaralás után vagyunk, mások viszont csak várják a jól megérdemelt pihenést. Ha az utóbbi csoporthoz tartozik, kellemes pihenést kívánunk Önnek.

Mellesleg, Ön is várja azokat a kellemes pillanatokat, amikor munkatársait a tengerpartról, a tengerparti szállodából, vagy akár az afrikai dzsungelből készített nevetős szelfi képekkel bombázza majd ? Élvezze ki!
A lényeg, hogy nyaralását ne rontsa el valami banális hiba. Az embernek megfelelően fel kell készülnie az utazásra. Dühítő lehet, amikor a repülőjegyet kell kinyomtatnia vagy szállodai foglalását, és ekkor fogy ki a festék a nyomtatóból. Ettől már csak az rosszabb, ha rájön, hogy a régi bőröndje már nem olyan, mint újkorában, és az előkészített ruhák nem férnek bele a bőröndbe, nem számít, mit csinál.

Tudja mit? Induljon el a szerencséje felé, és próbáljon meg két legyet ütni egy csapásra. Először is meg tudja oldani a nyomtatóból kifogyott festék problémáját, másrészt akár bőröndöt is nyerhet, amivel az utazás könnyebb lesz mint valaha.
Vásároljon a TonerPartners.hu weboldalon, 2019. augusztus 6-tól - 2019. szeptember 2-ig legalább 15000Ft értékben nyomtatófestékeket, így Ön automatikusan bekerül a Trolley 31L-es utazási bőrönd versenybe.

A bőrönd küldetése a tulajdonos megbízható és hosszú távú védelme, ezért stabil és tartós ABS műanyagból készült. 46 x 32 x 20 cm méretű és 31 liter teljes térfogata kiváló kiegészítő utazáshoz, nyaraláshoz, vagy akár üzleti útra.
A 360 ° -ba forgatható, teleszkópos fogantyúval rendelkező bőröndöt könnyű kezelni. Két lépésben könnyen beállítható 84 cm vagy akár 108 cm magasságra. További tulajdonságok: belső cipzáras zsebbel, belső rugalmas hevederekkel és felső fogantyúval rendelkezik.

 

Játsszon velünk a Trolley bőröndért- ez a legjobb módja az utazási stressz legyőzésének.

Szeretném megnyerni a Trolley utazási bőröndöt!

  • Vásároljon nyomtatófestékeket a TonerPartners.hu webáruházban legalább 15 000Ft-ért, 2019. augusztus 6-tól - 2019. szeptember 2-ig, és automatikusan bekerül a játékba.
  • A verseny győztesét 2019. szeptember 3-án sorsoljuk ki.

 

Nyomtatófesték keresése

 

Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll