Vásároljon tonereket és nyerjen egy JBL GO 2 hordozható hangszórót

Ha a nyomtató nyomtatásnál lejátszana egy dallamot, mi lenne az?
Ha a nyomtatófesték teljes, az számunkra maga az Örömóda. Viszont, ha a festék kifogy, és a nyomtató nem hajlandó nyomtatni, akkor a fülünkben Beethoven Sorsszinfóniája játszódik le…

A legjobb, ha a saját zenénket hallgatjuk (nem csak munkában) kedvünknek megfelelően. Csatlakozzon játékunkhoz a JBL GO 2 hordozható vízálló hangszóróért, és élvezze a zenét (kevés pénzért) bárhol, és bármikor egész nyáron.

Kicsi, kompakt, mégis erős és tökéletes hanggal. A JBL GO 2 vezeték nélküli hangszóró, akár 5 óra folyamatos zenehallgatást teszt lehetővé. Kompakt méreteinek köszönhetően poggyászban vagy strandhátizsákban is elfér. Tökéletes a vízhez - nemcsak, hogy vízálló, de még a fél órás vízalatti tartózkodás sem akadályozza a JBL GO 2 hangszórót a tökéletes zenei élményben. Már Ön is hangolódik a legjobb nyári zenékre?

Szeretne nyerni JBL GO 2 hordozható vízálló hangszórót?

  • Vásároljon az e-shopunkban több mint 15 000Ft -ért, 2019.június 3-tól 2019.június 30-ig, és automatikusan versenybe száll a hangszóróért.
  • Ezután nem maradt más hátra, mint bízni a szerencsében, és várni, hogy a nyár tele legyen zenével és gondtalan nyomtatással.
  • A verseny győztesét 2019.július 1 -jén hirdetjük ki.

 

 

Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll