Xerox 013R00677 - optikai egység, color (színes)

(Illusztrációs kép)

Xerox 013R00677 - optikai egység, color (színes)

Megr. száma

1VXE13R677XFG

OEM

013R00677

SzínSzínes
Utántöltők típusaXerox
Kapacitás70000 oldalt
Garancia 24 hónap
Hűségpontok3037

Értékelés

12345
10 napon belül

30 375 Ft

23 917 Ft Áfa nélkül

A bejelentkezett felhasználóinknak ingyen szállítást biztosítunk.
Felelősségbiztosítás tanusítványa

Leírás és specifikációk

Az eredeti 013R00677 optikai egység a lézernyomtató egyik legfontosabb eleme. Az optikai egység, más néven optikai dob, felelős a toner papírra történő továbbításáért és rögzítéséért - tehát a nyomtatásért.

Mivel a különálló optikai dobegyeséggel rendelkező lézernyomtatókban nem cserélik rendszeresen a dobot és a festéket, így a dob fokozatosan használódik el. A megfelelő idő az optikai dobegység cseréjéhez az, amikor nyomtatási hibákat észlel.

A 70000 oldal kapacitású, önálló 013R00677 optikai dobegységet úgy tervezték, hogy a festékkazetta élettartama többszöröse legyen. Magasabb beszerzési árat tökéletesen ellensúlyozza az olcsóbb fogyóeszköz - külön optikai egységet használó nyomtatók (az optikai dob nem tartalmazza a festéket) olcsóbbak, mint az optikai dobbal rendelkező tonerkazetták.

Az eredeti 013R00677 optikai dobegységet a nyomtató gyártója szigorú felügyelet mellett gyártják és tesztelik. Maga a Xerox márka garantálja, hogy minden a tervek szerint működni fog. Általában az eredeti alkatrészek megbízhatóbbak, mint a kompatibilis alkatrészek formájában kínált alternatívák.

Az eredeti optikai dobegység általában kevesebb kompatibilitási problémával rendelkeznek, és ezek használata nem okoz szükségtelen bonyodalmakat a garanciaigénylés során, viszont a hátrányuk a magas vételár. A kompatibilis optikai dobegység gyakran előnyös alternatíva olcsóbban.

A Xerox úttörő nem csak a nyomtatásban, hanem a számítógépes technológiában is. Kevés márka dicsekedhet azzal, hogy neve egy adott tevékenység vagy termék szinonimájává vált. A Xerox mögött más forradalmi találmányok is állnak. A Xerox mérnökeinek köszönhetően az első Apple számítógépek egérvezérlésűek voltak, valamint a lézernyomtató találmánya mögött állnak. Jelenleg a vállalat az összetett nyomtatási szolgáltatásokra koncentrál, amelyeket elsősorban a pénzügyi, kormányzati, egészségügyi vagy informatikai szektornak nyújt.

Ha 013R00677 optikai dobegységet vásárol, akkor 3037 hűségpontot kap, amit kedvezményként használhat a következő vásárláskor a TonerPartner weboldalon.

Tudta, hogy a regisztrált vásárlóknak ingyenes szállítási költséget biztosítunk? Ha nem szeretne fizetni a szállításért, regisztráljon a TonerPartners weboldalon, vagy készítsen nagyobb megrendelést. Nem regisztrált ügyfeleknek ingyenes szállítást biztosítunk 33 000Ft felett.

Segíthetünk? Segítünk Önnek!
Barbara Tanácsadó a választásban
Érdeklődnék
Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll