Rólunk

Mi Tonerpartners az Ön nyomtatójának a legjobb barátja vagyunk. Már 2014 óta biztosítjuk, hogy mindene meglegyen feketén fehéren. Gyorsan és megbízhatóan.

Minőség

Webáruházunk célja, hogy az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékek, mint tonerek (lézernyomtatókhoz, fénymásolókhoz) illetve tintapatronok (tintasugaras nyomtatókhoz) eljussanak Önhöz. Áruházunkban vevőink minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében megtalálhatóak egyéb irodai kiegészítők is, mint irodai papír vagy bármilyen fotópapír.
Csak a legjobbat ajánlani akarás eléretette velünk, hogy sajátmárkás utángyártott Tonerpartner tonereket és tintapatronokat kínálunk, amelyekre élethosszgaranciát és felelőségbiztosítást vállalunk.

 

Gyorsaság

Gyorsaságot, mint kihívásként kezeljük. És ezért ma dicsekedhetünk azzal, hogy a rendelések 98%-át még a megrendelés napján feladjuk. Ezért tudjuk garantálni, hogy 24 órán belül kiszállítjuk Önhöz.

 

Megbízhatóság

A nyomtatásról szinte mindent tudunk és ezt a tudást szívessen megosztjuk Önnel. Rendszeresen blogolunk érdekes cikkeket, nyomtatási tippeket, trükköket. És ha kérdéseire itt nem talál választ szívesen segítünk a +36 1955 5796-ös ingyenes számon minden hétköznap 8:00-tól 16:00-ig.

 

Növekedés

Cégünk 2014-ben alakult Csehországban, majd a következő évben bővítettünk Szlovákia felé. Néhány éven belül már szállítottunk Magyarországra, Lengyelországba, Németországba, Románia és Ausztriába is. Természetesen az EÚ többi tagországa fog következni.

A mai nappal már három logisztikai központtal rendelkezünk (Prágában, Pozsonyban és Hanburgban), ahonnan napi több mint 2500 megrendelést szállítunk ki.

Ezek ismeretében kijelenthetjük, hogy a nyomtatótechnikai kellékekkel foglalkozó cégek közül az első helyen vagyunk. Ebben a szegmensben a leggyorsabban növekvő webáruház vagyunk és ezen nem akarunk változtatni.

Nézze meg a kínálatunkat és győződjenek meg róla.