Utántöltők és minden más az irodájába

A 2014-ben a Cseh Köztársaságban alakultunk, már 9 országban vagyunk jelen, és Közép-Európában piacvezetőnek számítunk. Az ügyfelek megbíznak bennünk – és, hogy miért.

Folyamatosan növekszünk

A tonerüzletben szerzett sokéves tapasztalat után 2014-ben Ostravá-ban lefektettük a TonerPartner webáruház alapjait. Még ugyanebben az évben elkészítettük a saját márkájú alternatív patronjainkat, egy évvel később pedig külföldre is terjeszkedtünk.

Szlovákián keresztül Magyarországra (2018) és Lengyelországba (2019) vezettek lépteink. 2020-ban egyszerre két országban - Németországban és Romániában - terjeszkedtünk, egy évvel később pedig a horvát és az osztrák piacot is bevontuk. A 2023-as év elején újabb országba, Szlovéniába terjeszkedtünk. Naponta több mint 4 700 csomagot kezelünk, és a csomagok száma folyamatosan növekszik.

 

map.png

 

Terjeszkedésünkkel együtt bővítettük kínálatunkat is. 2019-ben többek között nyomtatókkal, szkennerekkel és 3D nyomtatókkal egészítettük ki eredeti és kompatibilis patronjainkat széles választékát. 2020-ban pedig részleges márkaátváltáson estünk át, és bevezettük kabalánkat

Számunkra a termékek és szolgáltatások minősége kulcsfontosságú 

2021-ben választékunk irodai cikkekel (írószerek, mappák stb.), védőeszközökkel és antigéntesztekkel bővült. Emellett rendelkezünk a ČSN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal, amely garanciát jelent termékeink minőségére:

shop-roku-2019-cz.svg

A színek változtak, de a minőség megmaradt

2023 első felében átfogó márkaújításon mentünk át, amely kiterjedt a weboldalra, a logóra, a kabalafigurára és a csomagolásra is. Kínálatunkat is jelentősen kibővítettük számos új kategóriával, ami részben átalakította a TonerPartnert nyomtatókra és kiegészítőkre szakosodott üzletről egy olyan hellyé, ahol ezeken az alapvető termékeken kívül az otthon, a kert vagy a műhely számára is találhat termékeket.

 

new-logo.png

 

Merre tovább? 

Célunk, hogy Európa-szerte mindenféle méretű és háztartású vállalkozás partnerévé váljunk, nemcsak a nyomtatók és nyomtatókiegészítők területén, hanem számos más ágazatban is, például az otthoni, kerti, műhelyi stb. területeken. Terveink szerint 2023-ban szeretnénk:

  • Megerősíteni pozíciónkat az osztrák és a szlovén piacon,
  • Új termékekkel bővíteni az irodai vagy háztartási működéshez szükséges jelenlegi termékkínálatot (pl. további technológia, írószerek, rágcsálnivalók és snackek stb.),
  • Termékválasztékunkat több mint 100 000 termékre növelni, beleértve az utántöltőket is, miközben a növekedés túlnyomó részét az új szortiment, nem pedig a nyomtatópatronok jelentenék,
  • Csökkenteni az ökológiai lábnyomunkat,
  • Print as a Service (nyomtatás, mint szolgáltatás) bevezetése.

És a távolabbi jövő? 2025-re szeretnénk terjeszkedni Olaszországban, Franciaországban, a Benelux államokban, Törökországban, Bulgáriában, Spanyolországban, Ukrajnában és más európai országokban.

Kérdése van?

Kattintson weboldalunk jobb sarkában elhelyezkedő "Kérdése van?" zöld gombra, tekintse meg a gyakran ismételt kérdéseink listáját, vagy lépjen velünk kapcsolatba az info@tonerpartners.hu e-mail címen.

rocket.svg  Gyorsak vagyunk

Küldeményeink 98 %-át a megrendelés napján feladjuk.

guarantee.svg  Garantáljuk a minőséget

Megbízunk a TonerPartner PREMIUM márkájú utántöltőinkben. Ezért élethosszig tartó garanciát és a nyomtató esetleges károsodására vonatkozó garanciát is adunk hozzájuk.

cart.svg  Széles választékkal rendelkezünk

Körülbelül 10 000 toner és patron modellt tartunk raktáron az Ön számára. Mindemellett más termékeket is kínálunk, amelyeket az otthonában, az irodájában, a kertben, a nyaralás során, vagy egyszerűen bárhol használhat. Nemrégiben úgy döntöttünk, hogy drasztikusan bővítjük kínálatunkat, melynek köszönhetően immár összesen több mint 58 000 terméket árusítunk, beleértve a nyomtatópatronokat is. Igen, jól olvasta. Nemrég több mint 48 000 tétellel bővítettük kínálatunkat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak lehetnek az Ön számára!

smile.svg  Mindenki számára elérhetők vagyunk

Nem számít, hogy mekkora az irodája. Egyetlen nyomtatóval is segítünk az otthonoknak és vállalkozásoknak. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot. Sőt, folyamatosan bővülő kínálatunknak köszönhetően mintegy 10 000 olyan termék közül válogathat, amelyeket nem csak üzleti vagy otthoni nyomtatásra terveztek. Vannak kerti, háztartási, szabadidős és egyéb termékek is. Egyszóval, mindenki talál magának kedvére valót!  Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

pen.svg  Inspirálunk - több mint 190 cikk segítségével

Cikkeink segítenek a felhasználóknak abban, hogy olcsóbban nyomtathassanak, megjavíthassák saját nyomtatójukat vagy gondoskodjanak a munkahigiéniáról. Az olvasók különböző praktikus tippeket kapnak tőlünk, melyeket otthon vagy az irodában hasznosíthatnak.

form.svg  Azonnal kezeljük a panaszokat

Nem kell várnia a panasz feldolgozására. Egyszerűen töltse ki az online űrlapot - a TonerPartner PREMIUM újratöltőket nem kell visszaküldenie ahhoz, hogy elfogadják. Ez azonban nem vonatkozik az eredeti patronokra és más eszközökre.