Rólunk

Partnere a nyomtatásban és az irodai működésben

panacek_bezi-edit-smile.png

2014-ben jöttünk létre Csehországban, már 7 országban működünk, és a közép-európai piacon első helyen állunk. Az ügyfeleink bíznak bennünk - és hogy, miért:

ico5.svg

Gyorsak vagyunk

A csomagok 98%-át a megrendelés napján feladjuk. 24 órán belül megkapja a rendelését.

ico6.svg

Garantáljuk a minőséget

Hiszünk a TonerPartner PREMIUM márkanévben. Ezért egész életre szóló jótállást és garanciát vállalunk a nyomtató esetleges károsodása ellen.

ico1.svg

Széles választékunk van

Több mint 10 000+ toner és patron választékot tartunk készleten. De a vállalati és otthoni irodájába is kínálunk egyéb eszközöket.

ico2.svg

Mindenki számára elérhetők vagyunk

Otthoni vagy üzleti iroda, nekünk a méret nem számít. Nyomtatóinkkal segítjük a háztartásokat és a vállalatokat egyaránt.

ico3.svg

Inspirálunk - több mint 130 cikk segítségével

Cikkeink segítik a felhasználókat az olcsóbb nyomtatásban, a nyomtató saját javításában vagy tippeket adnak a munkahigiéniáról.

ico4.svg

A panaszokat azonnal kezeljük

Nálunk nem kell hosszú hónapokat várnia a panaszkezelésre. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti az online űrlapot - az áru visszaküldése nem feltétele a panasztételnek.

A TonerPartner e-bolt alapjait - a festék üzletágban szerzett sokéves tapasztalat után - 2014-ben Ostravában raktuk le. Ugyanebben az évben kitaláltuk a saját alternatív utántöltő márkánkat, majd egy évvel később külföldön terjeszkedtünk.

Szlovákián keresztül utunk Magyarországra (2018) és Lengyelországba (2019) vezetett. 2020-ban egyszerre két országba - Németországba és Romániába - is terjeszkedtünk, majd egy évvel később a horvát piacon is megjelentünk. Naponta több mint 2500 szállítmányt kezelünk, és a csomagok száma a mai napig növekszik.

mapa-expanzie.png

A bővítéssel egyidejűleg bővítettük kínálatunkat is. 2019-ben nyomtatókat, szkennereket és 3D nyomtatókat adtunk az eredeti és kompatibilis patron kínálatunkhoz.

2021-ben választékunk irodai cikkekel (írószerek, mappák stb.), védőeszközökkel és antigéntesztekkel bővült. Emellett rendelkezünk a ČSN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal, amely garanciát jelent termékeink minőségére:


iso-aj.jpg

És hova tovább?

Célunk, hogy Európa-szerte minél több különböző vállalat és háztartás partnere legyünk. 2021-ben a következőket tervezzük:

      • terjeszkedés Ausztriába,
      • a meglévő kínálatunkat kiegészíteni egyéb, az iroda működéséhez szükséges eszközökkel (pl. egyéb technikai eszközök, írószerek és frissítők),
      • nyomtatási szolgáltatások bérbeadásának megkezdését (Print as a Service).

És a távolabbi jövő? 2022-re tervezzük e-boltunk kiterjesztését Szlovéniába és Olaszországba, 2025-re pedig Franciaországba, a Benelux államokba, Törökországba, Bulgáriába, Spanyolországba, Ukrajnába és más európai országokba.

Kérdése van?

Kattintson weboldalunk jobb sarkában elhelyezkedő "Kérdése van?" zöld gombra, tekintse meg a gyakran ismételt kérdéseink listáját, vagy lépjen velünk kapcsolatba az info@tonerpartners.hu e-mail címen.