Élethosszig tartó garancia a tonerekre

A tökéletes gyártási technológiának köszönhetően az összes lézertoner és tintapatron optimális működésére élethosszig tartó garanciát vállal a TonerPartners.

Az Élethosszig tartó garanciaprogram

A TonerPartners Élethosszig tartó garanciaprogramja a TonerPartners azon termékeire vonatkozik, amelyek a szokásos kínálat részét képezik és személyes felhasználásra készültek. A program nem vonatkozik az eredeti Xerox nyomtató tonerekre.

A TonerPartners Élethosszig tartó garanciaprogramja a TonerPartners cég biztosítéka, hogy a hivatalos vásárlás során az első tulajdonos számára fogja a patront megjavítani vagy cserélni annak egész élettartama alatt, és ezt bármilyen mechanikai meghibásodás esetén.

 

Az Élethosszig tartó garanciaprogram feltételei

 

  • A tonert kijavítjuk vagy kicseréljük (a javítás vagy csere a TonerPartners cég belső irányelveinek megfelelően történik) bármikor az első tulajdonos általi felhasználás során, és ezt az élethosszig tartó garancián belül kezelt meghibásodások számától függetlenül.
  • Alapvető feltétel, hogy a javításhoz vagy cseréhez biztosítva legyen a termék többségi része, és beazonosítható legyen a toner modellje.
  • Abban az esetben, ha a TonerPartners Élethosszig tartó garanciája egy olyan típusra kerül érvényesítésre, amely már nincs kínálatban és nem javítható, a tonert a felhasználó számára egy helyettesítő típusra cseréljük.
  • Az Élethosszig tartó garanciaprogramon belül senki nem fogja firtatni: miért, csak a toner meghibásodását kell feltüntetnie, mi pedig megjavítjuk vagy kicseréljük Önnek azt.