Átvételi pontok. 2902 átvételi pontunk van.
Széles választék. Több mint 52000 terméket kínálunk.
Nálunk van ideje. Az árut 30 napon belül visszaküldheti.
Megjutalmazzuk Önt. Minden vásárlás után hűségpontot kap.

A legkeresettebb TonerPartner utántöltől

Miért válassza a TonerPartner Premium nyomtatófestékeket

Nagyobb nyomtatási kapacitás A TonerPartner tonerek olcsóbbak
A minőség változatlan Nyomtatás közben nem veszi észre a különbséget
Működési garancia Biztosítás a nyomtató esetleges sérülésére

A legkeresettebb eredeti nyomtatófestékek

Utántöltők nyomtatókhoz - olcsó tonerek és patronok

Akár egy otthoni nyomtatója van, amit csak dokumentumok esetenkénti nyomtatásra, gyerekeknek képek nyomtatására használ vagy olyan cég birtokosa, amelyben a nyomtatók lényegében meg sem állnak, nálunk mindig megtalálja a nyomtatójának megfelelő tonert a nyomtatókba kínált utángyártott és eredeti tintapatronjaink széles választékában. A mi utángyártott TonerPartners nyomtatókba való patronjaink szigorú minőségellenőrzésnek lettek alávetve, ekologikusak és az eredetivel ellentétben olcsóbbak. Mindemellett a nyomtatásban még mindig 100 %-os minőséget kínálnak, melynek eredményei az éles színek és a legmagasabb minőségben kinyomtatott nagy mennyiségű oldalak. Amennyiben az eredeti festékpatronokat részesíti előnyben, kínálatunkban több típushoz alkalmas eredeti festékpatront is talál. A keresés megkönnyítése érdekében adja meg a keresőben nyomtatójának márkáját vagy a patron megnevezését. Ne aggódjon a kiválasztás miatt, ne habozzon felkeresni minket az online chat felületen vagy a díjmentes telefonvonalunkon. Munkatársaink örömmel segítenek megválaszolni minden kérdését.

Tudta, hogy meggyorsíthatja a vásárlási folyamatot?

Minden utántöltő dobozon talál egy QR kódot, amely közvetlenül a keresett termékhez irányítja, így azonnal megvásárolhatja.

További információ

Akciós termékek

Gyűjtse a pontokat és vásároljon kedvezményesen

Minden rendeléséért pontokat írunk jóvá a felhasználói fiókjához, amelyeket a következő vásárlás során pénzbeli kedvezményként használhat fel.

További információk

Ez is érdekelheti Önt:

6 perces olvasmány

Hogyan válasszunk otthoni nyomtatót: Fő kiválasztási paraméterek

15. 4. 2024

A megfelelő otthoni nyomtató kiválasztása első pillantásra lehetetlen feladatnak tűnhet. De ha felteszi a megfelelő kérdéseket, máris sokkal könnyebb lesz a választás. Gondolja át, hogy mire fogja használni a nyomtatót, és mi bemutatjuk, hogy milyen szempontokra érdemes odafigyelni.

Teljes cikk »
6 perces olvasmány

A legjobb multifunkciós lézernyomtatók 2024-ben

2. 4. 2024

Bár digitális korban élünk, a multifunkciós lézernyomtató továbbra is sok otthon elengedhetetlen része. Legyen szó iskoláról, munkahelyi feladatokról vagy különböző intézményekkel való kommunikációról, nem minden problémát lehet elektronikusan megoldani, ezért időnként nélkülözhetetlen egy nyomtató. Ma már azonban szerencsére ez egy olyan társ, amelyet bárki megengedhet magának, anyagi nehézségekbe ütközés nélkül és gyakorlatilag bármilyen feladattal megbirkózik, amire szükség van. De hogyan választhatja ki a megfelelő multifunkciós lézernyomtatót? Melyek a legjobb multifunkciós nyomtatók 2024-ben?

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Fényképek átvitele mobiltelefonról vagy fényképezőgépről a számítógépre

4. 1. 2024

Az analóg fényképezőgépek kora már régen lejárt, és vele együtt az is, hogy a filmre rögzített képeket szakemberekkel kellett előhívatni. Azonban ez néhány hátrányt is magával hozott. Míg régebben az analóg fényképezőgépeknek köszönhetően rengeteg fényképünk volt fizikai formában, fényképalbumokba rendezve, ma már inkább a digitális fotókat részesítjük előnyben, amelyeket legfeljebb a mobiltelefonok, számítógépek és televíziók képernyőjén nézegetünk, és csak ritkán juttatunk el a kinyomtatásukig. A probléma az, hogy nem mindenki tudja, hogyan kell a mobiltelefonról vagy fényképezőgépről ténylegesen letölteni a fényképeket a számítógépre, ezért nem is nyomtatják ki azokat. Pedig ez nem egy bonyolult vagy időigényes folyamat, ahogyan azt a következő sorokban bemutatjuk.

Teljes cikk »
További cikkek

Az ügyfelek dicsérnek minket

94% az ügyfeleink elégedettsége a múlt hónapban (május)