Átvételi pontok. 2541 átvételi pontunk van.
Széles választék. Több mint 53000 terméket kínálunk.
Nálunk van ideje. Az árut 30 napon belül visszaküldheti.
Megjutalmazzuk Önt. Minden vásárlás után hűségpontot kap.

A legkeresettebb TonerPartner utántöltől

Miért válassza a TonerPartner Premium nyomtatófestékeket

Nagyobb nyomtatási kapacitás A TonerPartner tonerek olcsóbbak
A minőség változatlan Nyomtatás közben nem veszi észre a különbséget
Működési garancia Biztosítás a nyomtató esetleges sérülésére

A legkeresettebb eredeti nyomtatófestékek

Utántöltők nyomtatókhoz - olcsó tonerek és patronok

Akár egy otthoni nyomtatója van, amit csak dokumentumok esetenkénti nyomtatásra, gyerekeknek képek nyomtatására használ vagy olyan cég birtokosa, amelyben a nyomtatók lényegében meg sem állnak, nálunk mindig megtalálja a nyomtatójának megfelelő tonert a nyomtatókba kínált utángyártott és eredeti tintapatronjaink széles választékában. A mi utángyártott TonerPartners nyomtatókba való patronjaink szigorú minőségellenőrzésnek lettek alávetve, ekologikusak és az eredetivel ellentétben olcsóbbak. Mindemellett a nyomtatásban még mindig 100 %-os minőséget kínálnak, melynek eredményei az éles színek és a legmagasabb minőségben kinyomtatott nagy mennyiségű oldalak. Amennyiben az eredeti festékpatronokat részesíti előnyben, kínálatunkban több típushoz alkalmas eredeti festékpatront is talál. A keresés megkönnyítése érdekében adja meg a keresőben nyomtatójának márkáját vagy a patron megnevezését. Ne aggódjon a kiválasztás miatt, ne habozzon felkeresni minket az online chat felületen vagy a díjmentes telefonvonalunkon. Munkatársaink örömmel segítenek megválaszolni minden kérdését.

Tudta, hogy meggyorsíthatja a vásárlási folyamatot?

Minden utántöltő dobozon talál egy QR kódot, amely közvetlenül a keresett termékhez irányítja, így azonnal megvásárolhatja.

További információ

Akciós termékek

Gyűjtse a pontokat és vásároljon kedvezményesen

Minden rendeléséért pontokat írunk jóvá a felhasználói fiókjához, amelyeket a következő vásárlás során pénzbeli kedvezményként használhat fel.

További információk

Ez is érdekelheti Önt:

4 perces olvasmány

Fényképek átvitele mobiltelefonról vagy fényképezőgépről a számítógépre

4. 1. 2024

Az analóg fényképezőgépek kora már régen lejárt, és vele együtt az is, hogy a filmre rögzített képeket szakemberekkel kellett előhívatni. Azonban ez néhány hátrányt is magával hozott. Míg régebben az analóg fényképezőgépeknek köszönhetően rengeteg fényképünk volt fizikai formában, fényképalbumokba rendezve, ma már inkább a digitális fotókat részesítjük előnyben, amelyeket legfeljebb a mobiltelefonok, számítógépek és televíziók képernyőjén nézegetünk, és csak ritkán juttatunk el a kinyomtatásukig. A probléma az, hogy nem mindenki tudja, hogyan kell a mobiltelefonról vagy fényképezőgépről ténylegesen letölteni a fényképeket a számítógépre, ezért nem is nyomtatják ki azokat. Pedig ez nem egy bonyolult vagy időigényes folyamat, ahogyan azt a következő sorokban bemutatjuk.

Teljes cikk »
6 perces olvasmány

Hogyan készíthet könnyedén karácsonyi képeslapokat otthon: Nyomtató, szoftver, papír és kép ötletek

6. 12. 2023

Az év szinte hihetetlen sebességgel elrepült, és a karácsony már majdnem itt van, ami azt jelenti, hogy lassan, de biztosan elkezdődnek az ünnepi készülődések. Bár a sütésben, az ajándékvásárlásban, a ház díszítésében vagy akár faragásban nem tudunk konkrét segítséget nyújtani, de abban igen, hogy hogyan készítheti el saját ingyenes karácsonyi üdvözlőlapját, amelyet elküldhet szeretteinek. Egy ilyen fotó(k)ból készült karácsonyi üdvözlőlap biztosan örömet szerez mindenkinek, ami a karácsony idején a legfontosabb.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

5%-os lefedettség nyomtatáskor, avagy mennyi ideig bírja a toner vagy a tintapatron?

16. 10. 2023

Előfordult már Önnel, hogy az új toner vagy tintapatron sokkal hamarabb elfogyott, mint ahogy azt a patron gyártója eredetileg ígérte, és a vásárláskor megadott oldalszám alig felét nyomtatta ki? Valószínűleg igen. Azonban, ha ebben a helyzetben hazugsággal vádolta a patron gyártóját, akkor valószínűleg rosszul döntött. Azért, mert az adott toner vagy patron gyártója a megadott nyomtatási mennyiség meghatározásához az 5%-os oldallefedettséget veszi alapul. De tisztában van azzal, hogy milyen is az az oldal, amelyet 5%-os lefedettséggel nyomtatnak ki? Ha nem, akkor a következő sorok segítenek megérteni Önnek ezt a kérdést.

Teljes cikk »
További cikkek

Az ügyfelek dicsérnek minket

92% az ügyfeleink elégedettsége a múlt hónapban (február)