Kiválasztott termékek

Elektronika + IT

Átvételi pontok. 2780 átvételi pontunk van.
Széles választék. Több mint 52000 terméket kínálunk.
Nálunk van ideje. Az árut 30 napon belül visszaküldheti.
Megjutalmazzuk Önt. Minden vásárlás után hűségpontot kap.

Tudta, hogy meggyorsíthatja a vásárlási folyamatot?

Minden utántöltő dobozon talál egy QR kódot, amely közvetlenül a keresett termékhez irányítja, így azonnal megvásárolhatja.

További információ

Újdonságok a kínálatban

Gyűjtse a pontokat és vásároljon kedvezményesen

Minden rendeléséért pontokat írunk jóvá a felhasználói fiókjához, amelyeket a következő vásárlás során pénzbeli kedvezményként használhat fel.

További információk

Ez is érdekelheti Önt:

6 perces olvasmány

Hogyan válasszunk otthoni nyomtatót: Fő kiválasztási paraméterek

15. 4. 2024

A megfelelő otthoni nyomtató kiválasztása első pillantásra lehetetlen feladatnak tűnhet. De ha felteszi a megfelelő kérdéseket, máris sokkal könnyebb lesz a választás. Gondolja át, hogy mire fogja használni a nyomtatót, és mi bemutatjuk, hogy milyen szempontokra érdemes odafigyelni.

Teljes cikk »
6 perces olvasmány

A legjobb multifunkciós lézernyomtatók 2024-ben

2. 4. 2024

Bár digitális korban élünk, a multifunkciós lézernyomtató továbbra is sok otthon elengedhetetlen része. Legyen szó iskoláról, munkahelyi feladatokról vagy különböző intézményekkel való kommunikációról, nem minden problémát lehet elektronikusan megoldani, ezért időnként nélkülözhetetlen egy nyomtató. Ma már azonban szerencsére ez egy olyan társ, amelyet bárki megengedhet magának, anyagi nehézségekbe ütközés nélkül és gyakorlatilag bármilyen feladattal megbirkózik, amire szükség van. De hogyan választhatja ki a megfelelő multifunkciós lézernyomtatót? Melyek a legjobb multifunkciós nyomtatók 2024-ben?

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Fényképek átvitele mobiltelefonról vagy fényképezőgépről a számítógépre

4. 1. 2024

Az analóg fényképezőgépek kora már régen lejárt, és vele együtt az is, hogy a filmre rögzített képeket szakemberekkel kellett előhívatni. Azonban ez néhány hátrányt is magával hozott. Míg régebben az analóg fényképezőgépeknek köszönhetően rengeteg fényképünk volt fizikai formában, fényképalbumokba rendezve, ma már inkább a digitális fotókat részesítjük előnyben, amelyeket legfeljebb a mobiltelefonok, számítógépek és televíziók képernyőjén nézegetünk, és csak ritkán juttatunk el a kinyomtatásukig. A probléma az, hogy nem mindenki tudja, hogyan kell a mobiltelefonról vagy fényképezőgépről ténylegesen letölteni a fényképeket a számítógépre, ezért nem is nyomtatják ki azokat. Pedig ez nem egy bonyolult vagy időigényes folyamat, ahogyan azt a következő sorokban bemutatjuk.

Teljes cikk »
További cikkek

Az ügyfelek dicsérnek minket

96% az ügyfeleink elégedettsége a múlt hónapban