Hűségrendszer

A TonerPartner hűségrendszerével megéri vásárolni! Minden megrendelése után jutalomban részesül, azaz minden vásárlás után (regisztráció esetén) kreditpontokat kap a Kedves Vásárló, melyeket a továbbiakban anyagi kedvezményként érvényesíthetnek a következő megrendelése alkalmával!

Milyen kedvezményt kapok?

pontok = 65 Ft kedvezményHogyan tudja felhasználni a pontokat?

Kedvezmény

A felhalmozott pontokat kedvezményre válthatja a rendelés során. A kosárban csak válassza ki, hogy hány pontot szeretne felhasználni a megrendelésben, és ezt az összeget levonjuk, vagy a fiójában is ki tud állítani kuponkódot.

Jelentkezzen be a fiójába. A kosár első lépésénél látja a felhalmozott pontokat. Kattintson a "Pontok felhasználása" opcióra. Döntse el, hány pontot szeretne árengedményre váltani, majd kattintson a "Pontok felhasználás" opcióra ismételten, így automatikusan levonásra kerülnek a pontok.

Hogyan készítsen kedvezményes kupont a fiójában:

1. Jelentkezzen be a fiókjába
2. Állítson ki kedvezményes kupont


Jobb oldalon a neve alatt találja a "Hűségrendszer" opciót, kattinson rá, majd a "Kedvezmény kupon kiállítása" gombra. Döntse el, hány pontot szeretne árengedményre váltani. Ezt követően kérjük, generálja a pontokat kedvezményes kuponra " Kupon létrahozása". A kuponkódot másolja le és a kosár első lépésénél alkalmazza ( zöld papír alatt) a "Rendelkezem kuponkóddal" opciónál. Ide kell bemásolni a kódot, majd kattintson a "Kuponkód alkalmazása" gombra. Így tudja érvényesíteni a kedvezményt.

A pontok jóváírásra kerülnek 21 nappal a megrendelés kézbesítése után!Csak regisztrált felhasználók számára! Regisztráljon

 

1-29353855.jpg