Felvételi pontok

3843 felvételi pont egész Magyarországon

A termék kézbesítésénél a személyes átvétel is egy lehetőség, amelyet választhat a szállítási módok közül. A kosár második lépésében válassza ki a "GLS CsomagPont" szállítási módot, és válassza ki azt az átvevőhelyet, ahol az árut fel szeretné venni.

 

0 %

 

Milyen előnyei vannak?

Időt takaríthat meg - nem kell a kézbesítés időpontjára várnia ( pl. a futárszolgálat esetében). A terméket ott veheti fel, ahol Önnek az megfelelő és amikor szeretné.

Informáljuk Önt- amint a csomag megérkezik a kiválasztott pontra, információs e-mailt küldünk Önnek.

 

Mire van szüksége a felvétel során?

zasilkovna.svg Packeta

A Packeta ponton az átvételkor megadja a jelszót, amelyet üzenetben (e-mailben és SMS-ben) kap az értesítéssel együtt -, hogy a küldeménye készen áll az átvételre. A címzettnek nem kell azonosnak lennie azzal a személlyel, aki átveszi a csomagot. A küldeményt annak a személynek adják, aki ismeri a küldött jelszót. A Z-BOX-ba történő kézbesítés során a csomagautomata kinyitásához telepíteni kell a Packeta applikációt a mobiltelefonra.

Mobil applikáció letöltése:

google-play-badge-logo-svgrepo-com.svg download-on-the-app-store-apple-logo-svgrepo-com.svg

 

gls_parcelshop.svg GLS CsomagPont
Miután a csomag a kiválasztott pontra érkezik SMS-t kap egy jelszóval, amit a csomagponton kérni fognak Öntől. Átvétel esetén érvényes személyi igazolvánnyal szükséges igazolnia a személyazonosságát. A küldemény átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre.

Packeta

 

A leggyakrabban használt felvételi pontok

 

Felvételi pontok

A
Á
B
C
D
E
É
F
G
H
I
J
K
L
M
N
Ő
Ó
Ö
O
P
R
S
T
U
Ü
Ú
V
Z