Kiválasztott termékek

Irodai felszerelések

Átvételi pontok. 4895 átvételi pontunk van.
Széles választék. Több mint 55000 terméket kínálunk.
Nálunk van ideje. Az árut 30 napon belül visszaküldheti.
Megjutalmazzuk Önt. Minden vásárlás után hűségpontot kap.

Akciós termékek

Tudta, hogy meggyorsíthatja a vásárlási folyamatot?

Minden utántöltő dobozon talál egy QR kódot, amely közvetlenül a keresett termékhez irányítja, így azonnal megvásárolhatja.

További információ

Újdonságok a kínálatban

Gyűjtse a pontokat és vásároljon kedvezményesen

Minden rendeléséért pontokat írunk jóvá a felhasználói fiókjához, amelyeket a következő vásárlás során pénzbeli kedvezményként használhat fel.

További információk

Ez is érdekelheti Önt:

3 perces olvasmány

5%-os lefedettség nyomtatáskor, avagy mennyi ideig bírja a toner vagy a tintapatron?

16. 10. 2023

Előfordult már Önnel, hogy az új toner vagy tintapatron sokkal hamarabb elfogyott, mint ahogy azt a patron gyártója eredetileg ígérte, és a vásárláskor megadott oldalszám alig felét nyomtatta ki? Valószínűleg igen. Azonban, ha ebben a helyzetben hazugsággal vádolta a patron gyártóját, akkor valószínűleg rosszul döntött. Azért, mert az adott toner vagy patron gyártója a megadott nyomtatási mennyiség meghatározásához az 5%-os oldallefedettséget veszi alapul. De tisztában van azzal, hogy milyen is az az oldal, amelyet 5%-os lefedettséggel nyomtatnak ki? Ha nem, akkor a következő sorok segítenek megérteni Önnek ezt a kérdést.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

HP nyomtató frissítés: Mi a teendő, hogy folytathassa a kompatibilis patronok használatát?

11. 9. 2023

A kompatibilis tonerek és tintapatronok hosszú ideje nagy népszerűségnek örvendenek a nyomtató tulajdonosok körében, mivel segítségükkel jelentős összeget lehet megtakarítani a nyomtatás során. Az eredeti patronokhoz képest az oldalankénti nyomtatási költségük lényegesen alacsonyabb, miközben a nyomtatás minősége ugyanolyan jó. Pont ezen előnyök miatt kezdenek a kompatibilis patronok egyre nagyobb problémát okozni a nyomtatógyártók számára, és először a HP vette fel a harcot a kompatibilis patronokkal. A nyomtatóiknál a nem eredeti patronoknak szoftveres blokádokat vezettek be, amelyek megakadályozzák a kompatibilis patronok használatát, és az egyetlen lehetőség az eredeti patronok használata, legyen az az Ön számára tetszetős vagy sem. Bár vannak “kiskapuk” ezen újítás ellen, az az azonban nem garancia, hogy minden esetben működni is fognak.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

XL vs. klasszikus patronméret: Melyik illeszkedik a nyomtatójába?

4. 9. 2023

Ha tintasugaras nyomtatója van, akkor nagy valószínűséggel már cserélt patront, miután a régiből kifogyott a tinta. Amikor újat vásárolt, valószínűleg azt tapasztalta, hogy az eredeti és a kompatibilis - vagy ha úgy tetszik, alternatív - patronok mellett a standard és az XL változat közül is választhatott. Nem tudja, mi a különbség közöttük, és mi az, amiben egyformák? Semmi gond. A következő sorokban röviden és világosan elmagyarázzuk Önnek a fő különbségeket.

Teljes cikk »
További cikkek

Az ügyfelek dicsérnek minket

94% az ügyfeleink elégedettsége a múlt hónapban (október)