Blog

Eredeti HP toner mellett egy kompatibilis TonerPartner toner 4 perces olvasmány
Legfrissebb cikk

HP nyomtató frissítés: Mi a teendő, hogy folytathassa a kompatibilis patronok használatát?

11. 9. 2023

A kompatibilis tonerek és tintapatronok hosszú ideje nagy népszerűségnek örvendenek a nyomtató tulajdonosok körében, mivel segítségükkel jelentős összeget lehet megtakarítani a nyomtatás során. Az eredeti patronokhoz képest az oldalankénti nyomtatási költségük lényegesen alacsonyabb, miközben a nyomtatás minősége ugyanolyan jó. Pont ezen előnyök miatt kezdenek a kompatibilis patronok egyre nagyobb problémát okozni a nyomtatógyártók számára, és először a HP vette fel a harcot a kompatibilis patronokkal. A nyomtatóiknál a nem eredeti patronoknak szoftveres blokádokat vezettek be, amelyek megakadályozzák a kompatibilis patronok használatát, és az egyetlen lehetőség az eredeti patronok használata, legyen az az Ön számára tetszetős vagy sem. Bár vannak “kiskapuk” ezen újítás ellen, az az azonban nem garancia, hogy minden esetben működni is fognak.

Cikk megnyitása
Brother nyomtatóban lévő patronok 2 perces olvasmány

XL vs. klasszikus patronméret: Melyik illeszkedik a nyomtatójába?

4. 9. 2023

Ha tintasugaras nyomtatója van, akkor nagy valószínűséggel már cserélt patront, miután a régiből kifogyott a tinta. Amikor újat vásárolt, valószínűleg azt tapasztalta, hogy az eredeti és a kompatibilis - vagy ha úgy tetszik, alternatív - patronok mellett a standard és az XL változat közül is választhatott. Nem tudja, mi a különbség közöttük, és mi az, amiben egyformák? Semmi gond. A következő sorokban röviden és világosan elmagyarázzuk Önnek a fő különbségeket.

Teljes cikk »
Canon i-SENSYS LBP6030B nyomtató az asztalon 5 perces olvasmány

Canon i-SENSYS LBP6030B: egy nyomtató, amely túlnyomórészt pozitívumokkal rendelkezik

28. 8. 2023

Olyan megfizethető árú nyomtatót keres, amellyel rengeteg dokumentumot nyomtathat a lehető legjobb minőségben? Akkor rögös út előtt áll. A piacon sok ilyen nyomtató van, ami megnehezíti a választást. A következő sorokban azonban megpróbálok egy kicsit segíteni. Megérkezett tesztelésre a Canon i-SENSYS LBP6030B nyomtató, és mivel egy ideje már csendes társam az irodában, elérkezett az ideje, hogy értékeljem, illetve mérlegeljem, hogy megéri-e a pénzét vagy sem. Szóval lássunk is hozzá.

Teljes cikk »
Brother HL-1222WE nyomtató a konyhaasztalon. 4 perces olvasmány

Brother HL-1222WE: Olcsó lézernyomtató nem csak otthonra

21. 8. 2023

A megfelelő nyomtató kiválasztása meglehetősen nehéz feladat. Ennek az az oka, hogy rengeteg modellt talál a piacon, amelyek között nem biztos, hogy mindig könnyű eligazodni. A következő sorokban azonban megpróbálok valamennyire segíteni a választásban. Az előző hetekben egy Brother HL-1222WE nyomtató landolt nálam tesztelésre, és mivel már sokat nyomtattam rajta - ennek köszönhetően képet is kaptam róla - ezért itt az ideje, hogy bemutassam, milyen is a valóságban.

Teljes cikk »
Egy vásárlókosár, amely tartalmaz egy Samsung nyomtatót és két eredeti HP toner csomagot, amelyek kompatibilisek a nyomtatóval. 3 perces olvasmány

Miért vásárolunk HP tonereket Samsung nyomtatókhoz?

7. 8. 2023

Míg manapság a nyomtatók világa csak néhány gyártó körül forog, addig régebben viszonylag sok gyártó próbált nagyot alkotni. Az egyik ilyen a dél-koreai Samsung volt, amely manapság elsősorban telefonjairól, televízióiról, és más háztartási elektronikai termékeiről ismert. Azonban még 2016-ban is csak az ötödik legnagyobb nyomtatógyártó volt a világpiacon, különösen Ázsiában teljesített kiemelkedően. Azonban ez a pozíció nem volt elég számára, ez pedig a nyomtatók világának eddigi legnagyobb felvásárlását (akvizícióját) eredményezte.

Teljes cikk »
HP LaserJet M110we nyomtató irodai asztalon. 4 perces olvasmány

HP LaserJet M110we: Kiváló nyomtató a nem igényes felhasználók számára

7. 8. 2023

Olcsó, dokumentumok nyomtatásához alkalmas nyomtatót keres, de tanácstalan az ideális választásban? Az alábbi sorokban megpróbálok legalább részben segíteni Önnek. Azért választottam a HP LaserJet M110we nyomtatót tesztelésre, mivel már néhány hetes használatban van az irodámban, és gondoltam itt az ideje alaposan szemügyre venni és értékelni.

Teljes cikk »
Egy idős házaspár ételt grillez grillsütőn 7 perces olvasmány

Hogyan válasszon grillt és fedezze fel a grillezés művészetét?

12. 7. 2023

A grillezés sok ember kedvenc tevékenysége a meleg nyári napokon. Ha úgy dönt, hogy beszerez egy saját grillsütőt, akkor közvetlenül a tűzön elkészített finom ételeket élvezheti. A grilleknek több típusa létezik, amelyek a felhasznált tüzelőanyagban és a felépítésükben különböznek egymástól. Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek a különböző típusú grilleket, és tanácsokat adunk, hogyan válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Teljes cikk »