Miért érdemes XEROX tonereket vásárolni?

10. 1. 2017

10. Január 2017, 09:46 | Nem biztos abban, hogy számára a Xerox toner a legjobb megoldás? Ebben a cikkben megtudja mik előnyei a HP, Brother, Canon márkájú eredeti tonerekkel szemben. A következő pont a Xerox tonerek önálló gyártási szabadalmazási technológiája.

Tonerek teljesítmény

Xerox utántöltött tonerek HP és Brother lézernyomtatók általában kb 25-35 % olcsóbbak mint az eredeti gyártói tonerek. De ez nem azt jelenti, hogy kevesebb bírnak ki. Pont fordítva, a Xerox márkájú tonerek 50 % HP és Brother nyomtatókhoz teljesítményük meghaladja az eredeti gyártókat, és ezzel még több pénzt takarít meg.

Hogy minél nagyobb teljesítményt érjen el a szabadalmaztatott és a saját technológiákat kombináljuk.

Szabadalmaztatott technológiák

 • Az ultrahangos hegesztés biztosítja, hogy az egyes részek pontosan illeszkedjenek, így nincs szükség a tömítés cseréjére és megszünteti a festék szivárgását.
 • A szabadalmazott pecsét egy sor problémát küszöböl ki, beleértve az ún. “hengeres görgetést” azok kivétele így egyszerűbb.
 • A másodlagos tisztító rendszer növeli a teljes nyomtatás minőségét és a tonerek tisztaságát, főleg a kenetek keletkezésének és a festék hengeren való felhalmozódását illetően.

Saját technológiák

 • A kapcsok eltávolására (érzékelésére) használt rendszer megkönnyíti a kapcsok eltávolítását fúrás nélkül, ami által megszűnik a toner felszabadulása, ami a kapcsok óvatlan eltávolítása miatt történt.
 • OPC Drum (henger) úgy lett megtervezve, hogy a toner összetételének legjobban megfeleljen és ezzel pontos színeket, telt képet és tartós nyomtatást biztosítson.
 • A tonerben lévő festékek megfelelő keverése reális megjelenést és telt színeket kölcsönöz a képnek homályos és elmosódott foltok nélkül.
 • A tömítő pecsétes rendszer az automatizált robotikus berendezés használatának eredménye, amely a tömítő pecséteket egyenletesen használja ezzel gátolva a toner szivárgását.
 • Az elválasztó rendszer eltávolítja a felesleges anyagot, amely a vágás során keletkezik. Ezzel lehetővé teszi a fenti toner pontos beillesztését és integritását a tartalom szivárgása nélkül.
 • Az átadó henger új kezelésének köszönhetően egyenletesen kerül a festék a fejlesztő hengerekbe/csövekbe, ami által a kép teltsége konzisztens lesz.
 • A szabályozó lapátok feldolgozása biztosítja a nyomtatás folytonosságát és sűrűségét, biztosítja a toner egyenletes szórását és kizárja a csíkokat a teljesen színezett felületeken.
 • A szabályozó lapátok specifikus elhelyezkedése biztosítja a festék egyenletes eloszlását és a jellemzőknek megfelelően feltölti azt.
 • A toner automatizált penetrációja kizárja a felesleges festéket a rendszerből a hengerek egységes penetrációjának köszönhetően. Ez javítja a teljes kinézetet és a felhasználói élményt.

* Forrás- www.xerox.com

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére

Hasonló cikkek

uvod

Xerox: A technológiai úttörője, aki megalapozta az irodai technológiák jelenlegi állapotát, ahogy ma ismerjük

Ennek a márkának a neve a másolás szinonimájává vált. A xerográfia feltalálása azonban egyáltalán nem az egyetlen mérföldkő az irodai...

11. 1. 2020  Teljes cikk »

Kiszállítás már 1490Ft-tól

átvevőhelyre

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap