5 jel, hogy új nyomtatóra van szüksége

30. 1. 2019

30. Január 2019, 14:51 | Még ha egy újabb, modernebb vagy jobb nyomtatót vásárol, el kell fogadni, hogy nem tarthat örökké. Minden gép, beleértve a nyomtatókat, az idő múlásával elhasználódik vagy egyszerűen már nem tudják teljesíteni az igényeket. Miről ismerhetjük fel, hogy új nyomtatót kellene keresni?

1. A nyomtatóban elakad a papír

Az egyes alkatrészek mechanikai kopása okozza a nyomtató eltömődését. Ez igaz a legmodernebb modellekre is. Más szavakkal - minden nyomtatóban néhanapján elakad a papír. Azonban, ha a nyomtatója túl gyakran tömődik el, akkor az élettartama végét jelzi.

2. Egyre nehezebb a nyomtató patron beszerzése

Hasonlóan mint az autókra vagy a konyhai készülékekre, a nyomtatókra is érvényes, hogy minél régebbi modell, annál nehezebbé válik az alkatrészek, illetve nyomtató tonerek vagy patronok beszerzése. Ha egyre több időt tölt a számítógépe előtt , hogy valamelyik webshop mélyén találjon utántöltőt a régi nyomtatójához, inkább vegyen egy újat. A megtakarított időt családjára vagy barátaira fordíthatja.

3. Egyre gyorsabban fogynak az utántöltők

Előfordult már Önnel is, hogy miután végre a patront vagy tonert megtalálja, pár hét alatt kifogy, annak ellenére, hogy nem is nyomtatott egy halom dokumentumot? Ez is a nyomtató öregedésének jele - idővel nem képes annyira hatékonyan használni a festékkazettákat vagy patronokat, mint fénykorában. Itt az idő lecserélni!

4. A nyomtató „nem elég“

Emlékszik? Amikor néhány évvel ezelőtt beszerezte nyomtatóját, minden klappolt. Mostanság már nem teljesíti feladatait valami jól. Lassú, a nyomtatás nem minőségi és néhány dolgot, amire szüksége lenne, már nem tud teljesíteni. Ebben az esetben lenne fontolóra venni egy új nyomtató megvásárlását.

5. Tanácsos a nyomtatáshoz

Képzelje csak el, milyen fantasztikus lenne, ha elküldi a nyomtatóra a nyomtatandó dokumentumot, oda sétál a nyomtatóhoz, és kiveszi a kinyomtatott papírt. Ehelyett az irodájában más kollégáival vagy többi családtagjával a végtelen sorban várja a "nyomtatást". Gondolja csak át - nem lenne jobb, ha egy új nyomtatóval bővitené irodáját vagy otthonát? Egy hatékonyabbal?

Hogyan válasszon új nyomtatót?

Ha a fenti pontokolvasása után megállapította, hogy az Ön nyomtatóján is jelentkeznek a csere jelei, lehet tanácsra lesz szüksége az új nyomtató kiválasztásánál. Tintasugaras vagy inkább lézer nyomtató? És mi van a patronokkal? Könnyedén tudom majd megvásárolni?

Ha tanácstalan lesz a tonerekkel vagy patronokkal, ne habozzon segítséget kérni. Segítünk a megfelelő patronok kiválasztásánál, beleértve a kompatibilis vagy újratöltött tonereket.

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére

Kiszállítás már 1490Ft-tól

átvevőhelyre

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap