5 jel, hogy új nyomtatóra van szüksége

30. 1. 2019

Még ha egy újabb, modernebb vagy jobb nyomtatót vásárol, el kell fogadni, hogy nem tarthat örökké. Minden gép, beleértve a nyomtatókat, az idő múlásával elhasználódik vagy egyszerűen már nem tudják teljesíteni az igényeket. Miről ismerhetjük fel, hogy új nyomtatót kellene keresni?

Tartalomjegyzék:

 • 1. A nyomtatóban elakad a papír
 • 2. Egyre nehezebb a nyomtató patron beszerzése
 • 3. Egyre gyorsabban fogynak az utántöltők
 • 4. A nyomtató „nem elég“
 • 5. Tanácsos a nyomtatáshoz
 • Hogyan válasszon új nyomtatót?
 • 1. A nyomtatóban elakad a papír

  Az egyes alkatrészek mechanikai kopása okozza a nyomtató eltömődését. Ez igaz a legmodernebb modellekre is. Más szavakkal - minden nyomtatóban néhanapján elakad a papír. Azonban, ha a nyomtatója túl gyakran tömődik el, akkor az élettartama végét jelzi.

  2. Egyre nehezebb a nyomtató patron beszerzése

  Hasonlóan mint az autókra vagy a konyhai készülékekre, a nyomtatókra is érvényes, hogy minél régebbi modell, annál nehezebbé válik az alkatrészek, illetve nyomtató tonerek vagy patronok beszerzése. Ha egyre több időt tölt a számítógépe előtt , hogy valamelyik webshop mélyén találjon utántöltőt a régi nyomtatójához, inkább vegyen egy újat. A megtakarított időt családjára vagy barátaira fordíthatja.

  3. Egyre gyorsabban fogynak az utántöltők

  Előfordult már Önnel is, hogy miután végre a patront vagy tonert megtalálja, pár hét alatt kifogy, annak ellenére, hogy nem is nyomtatott egy halom dokumentumot? Ez is a nyomtató öregedésének jele - idővel nem képes annyira hatékonyan használni a festékkazettákat vagy patronokat, mint fénykorában. Itt az idő lecserélni!

  4. A nyomtató „nem elég“

  Emlékszik? Amikor néhány évvel ezelőtt beszerezte nyomtatóját, minden klappolt. Mostanság már nem teljesíti feladatait valami jól. Lassú, a nyomtatás nem minőségi és néhány dolgot, amire szüksége lenne, már nem tud teljesíteni. Ebben az esetben jó lenne fontolóra venni egy új nyomtató megvásárlását.

  5. Tanácsos a nyomtatáshoz

  Képzelje csak el, milyen fantasztikus lenne, ha elküldi a nyomtatóra a nyomtatandó dokumentumot, oda sétál a nyomtatóhoz, és kiveszi a kinyomtatott papírt. Ehelyett az irodájában más kollégáival vagy többi családtagjával a végtelen sorban várja a "nyomtatást". Gondolja csak át - nem lenne jobb, ha egy új nyomtatóval bővitené irodáját vagy otthonát? Egy hatékonyabbal?

  Hogyan válasszon új nyomtatót?

  Ha a fenti pontokolvasása után megállapította, hogy az Ön nyomtatóján is jelentkeznek a csere jelei, lehet tanácsra lesz szüksége az új nyomtató kiválasztásánál. Tintasugaras vagy inkább lézer nyomtató? És mi van a patronokkal? Könnyedén tudom majd megvásárolni?

  Ha tanácstalan lesz a tonerekkel vagy patronokkal, ne habozzon segítséget kérni. Segítünk a megfelelő patronok kiválasztásánál, beleértve a kompatibilis vagy újratöltött tonereket.