Meddig tud nyomtatni a tonerrel és a patronnal?

07. 4. 2020

7. Április 2020, 13:26 | Egy régi mondás szerint: semmi sem tart örökké. Alapvetően mindennek, amit látunk élettartama van. Meddig bír ki a toner és a patron? Ezt a következő cikkben foglaltuk össze.

Kiemelt termékek a kínálatunkból

A toner nem patron és a patron nem toner

Amint a nyomtatási szótárunkból emlékezhet, jelentős különbség van a toner és a patron között. A tonert lézer vagy LED nyomtatókhoz tervezték. A műanyag doboz porszerű polimerek keverékéből áll, amelyet a nyomtatóban lévő henger segítségével továbbítanak a papírra. A patron viszont tintapatron, vagyis tintasugaras nyomtatókhoz használják. Ide tartoznak a tintatartályos- nyomtatók is. Ezeknél a nyomtatóknál a patront Ön tudja újratölteni.

Milyen élettartama van a tonernek?

A porkeveréknél nem sok mindent lehet elrontani, tehát kijelenthetjük, hogy a toner élettartama elég hosszú. Minden toner dobozán megtalálható a kinyomtatott oldalak száma 5 % lefedettség esetén. Ezt a mennyiséget képes kinyomtatni a toner, akár napi, akár alkalmanként használja.

Milyen élettartama van a patronnak?

A patronok összetételüknél fogva már kicsit bonyolultabbak. A tinta, mint folyadék, sokkal érzékenyebb a hőmérséklet vagy a páratartalom változására. Idővel megváltoztathatja állagát, hígulhat vagy teljesen beszáradhat. Ezért, egy tintasugaras nyomtatót olyan helyiségben kell elhelyezni, ahol ezek a körülmények nem befolyásolhatják. A tintapatron élettartamát nem csak a nyomtatás gyakorisága befolyásolja.

Hogyan befolyásolhatja a nyomtatópatron élettartamát?

Annak ellenére, hogy ezek a festékkazetták nagyon hosszú ideig tudnak nyomtatni, mégis befolyásolhatja élettartamát. Hogyan? Csak kövesse néhány egyszerű tippet a patron megfelelő tárolásával kapcsolatban. Ezért nézze meg a jelenlegi nyomtatópatron-kínálatunkat, és nyugodtan vásároljon toner vagy patront a nyomtatóhoz.

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére

Kiszállítás már 1490Ft-tól

átvevőhelyre

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap