6 tipp kiváló minőségű, nagy formátumú (A3, A2 és A1 )nyomtatáshoz

21. 2. 2020

21. Február 2020, 22:07 | Nem minden vállalatnak vagy szervezetnek van szüksége csupán A4-es formátumú nyomtatásra. Sok vállalat nagy formátumú nyomatokkal dolgozik: tervezőirodák és a tervező cégek, grafikai stúdiók ,kartográfiai térkép kiadók. Ebben a cikkben tippet adunk olyan nyomtatókról, amelyek könnyen kezelhetők az A3-tól A1-ig

Kiemelt termékek a kínálatunkból

Tippek A3 formátumú nyomtatókhoz

Az A3-as papírt (297 × 420 mm méretű) használó nyomtatókat raktárakban, közigazgatási szervezetekben vagy irodákban használják - például egy bemutató nyomtatására az éves találkozón vagy a vállalati hírlevelek nyomtatására.

Tipp gazdaságos A3 nyomtatóhoz: EPSON LX-1350

tlaciaren1 L

Egy másodperc alatt 347 karaktert nyomtat, és mindegyik dokumentumból képes egyszerre akár 4 példányt készíteni - papírt, klasszikus lapokat és borítékokat kezel. Az EPSON LX-1350 pontmátrix nyomtató gazdaságosan működik; a 300 DPI felbontás biztosítja a tökéletesen olvasható dokumentumok nyomtatását.

A pontmátrix nyomtatóknak nincs ellenfelük a nyomtatási sebességnél (a másolás képességének köszönhetően). Az EPSON LX-1350 ezért tökéletesen illeszkedik pl. raktárba,melyek gyors szállítást igérnek.

Nagy felbontású, A3 nyomtató: Color LaserJet Enterprise M751dn

tlaciaren2 L

Közel 800 000Ft-os árcédulával a Color LaserJet Enterprise M751dn drágább eszköz, ám ez a nyomtató nagy felbontást (1200 × 1200 DPI) és mindenekelőtt kétoldalas, automatikus nyomtatást tesz lehetővé.

A lézernyomtató kétoldalas,akár több tucat A3 lapot képes kinyomtatni; amelyre nyomtathat pl: címkéket, így például az irodák mellett alkalmazható csomagolóközpontban is. A Color LaserJet Enterprise M751dn A4-es nyomtatást is kezel.

Tipp a többfunkciós, A3 nyomtatóhoz: Xerox VersaLink C70xxV_S

tlaciaren3 L

A Xerox VersaLink C70xxV_S többfunkciós nyomtató valóban széles választékot kínál: akár 600 × 600 DPI méretű fotókat képes kinyomtatni, az automatikus dokumentumadagolónak köszönhetően egy halom számlát szkennel, és időközben lehetővé teszi kollégáinak, hogy dokumentumokat másoljanak.

A Xerox VersaLink C70xxV_S különösen alkalmas nagy és forgalmas irodákba. 30db A4-es percenkénti nyomtatási sebességgel ez az egyik legkedvezőbb nyomtató, nagy előnye a különálló kazettacsere lehetősége. Ezenkívül fájlokat húzhat a nyomtatóba a memóriakártya-olvasóból.

Tipp A2 nyomtatóhoz: EPSON SureColor SC-P800

tlaciaren4 L

Például az A2 papírméret (420 × 594 mm) táblázatok vagy diagramok, valamint nagy formátumú képek létrehozására alkalmas.

Az EPSON SureColor SC-P800 nyomtatóval kinyomtathatja azokat. A tintasugaras nyomtatófejnek köszönhetően a kimenet tökéletes lesz, mind a felbontás (2 880 × 1 440 DPI) és a színtelítettség szempontjából.

Fotók vagy plakátok nyomtatásához megfelelő. A készüléket beépített szegély nélküli nyomtatási technológiával tervezték. A nyomtató külön patronokat használ, így nincs probléma az egyes patronok cseréjével. 340 000Ft körüli áron kisebb vállalkozások és szervezetek is megengedheti maguknak az EPSON SureColor SC-P800 készüléket.

Tippek, A1 nyomtatókhoz

Az egyik legnagyobb szabványosított papírméret az A1 (594 × 841 mm). Az ilyen nagy lapokat különösen a tervezői irodákban használják, ahol a műszaki rajzokat készítenek, de grafikai stúdiók és a reklámügynökségek is használják.

Tipp, egy megfizethető A1 nyomtatóhoz: EPSON SureColor SC-T3100

tlaciaren5 L

300 000Ft - EPSON SureColor SC-T3100 - ez a nyomtató automatikus papíradagolóval és szegély nélküli nyomtatási technológiával felszerelt. A viszonylag alacsony árat ellensúlyozzák a magasabb működési költségek, viszont ez a tintasugaras nyomtatóknál nem meglepő.

Az EPSON SureColor SC-T3100 1200 x 2400 DPI felbontással tökéltes nyomtatást nyújt. Nagy formátumú diagramok vagy dokumentumok nyomtatásához tökéletes választás (és pénzmegtakarításhoz) a készülék 600 DPI felbontást kínál.

Tipp, egy kiváló A1-es nyomtatóhoz: Canon ImagePROGRAF TM-205

tlaciaren6 L

Nem hiába ez a Canon nyomtató az egyik legjobb státusszal rendelkezik. A Canon imagePROGRAF TM-205 megerősíti a márka minőségét. Nagy nyomtatási felbontással (2400 × 1200 DPI) és szegély nélküli nyomtatási technológiával rendelkezik.

Az egyes színes patronok külön vannak, így a tintapatront kicserélheti anélkül, hogy az összes színt le kellene cserélnie. Ezen felül kinyomtathatja a teljes 18 méteres papírtekercset.

A készüléket építészeti stúdiók és reklámügynökségek használják. Ezen felül az állvány ingyenesen kerül kiszállításra a nyomtatóval.

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére

Kiszállítás már 1490Ft-tól

átvevőhelyre

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap