Adjon új esélyt a dobozoknak

01. 1. 2020

1. Január 2020, 01:00 | Annak ellenére, hogy a technológia folyamatosan fejlődik, néhány dolog makacsul ugyanaz marad. Például a papírdobozok. ha bármit rendelsz az internetről, biztos lehetsz benne, hogy az áru egy karton boxba lesz becsomagolva. A TonerPartner rendelései sem jelentenek kivételt. Azonban mivel gondoskodunk a környezetvédelemről és ráadásul tudjuk, hogy a papír dobozának élettartama ne egy futár rakomány terébe érjen véget, összegyűjtöttünk néhány tippet. Ezeknek a tippeknek köszönhetően a papírdoboz tovább szolgálhat , mindegy,, mi érkezett benne eredetileg.

Kiemelt termékek a kínálatunkból

8 + 1 tipp a régi kartondobozok újrahasznosításához

1. Tároló doboz

A legegyszerűbb dolog, amit egy dobozzal csinálhat - belerakja a lakásban vagy házban szanaszét szórt tárgyakat. A dobozokat befestheti, korberagaszthatja papírral vagy textillel és tökeletesen összehangolhatja a belső térrel. MIndegyiket felcímkézheti, és a címkére ráírhatja, mit tartalmaz. Sokkal könnyebben tudja majd megtalálni az apróságait.

2. Ajándékkártya

Kézzel írott születésnapi üdvözlőlap egy rusztikusnak tűnő kartonon eredetivé teszi az ajándékot és minden bizonnyal nagyobb örömet okoz az ajándékozottban mint egy sorozatgyártású kártya az üzletből.

3. Party dekoráció

Még mielőtt átadja az ünnepeltnek a sajat kezűleg készített születésnapi üdvözlőlapot a maradék nem felhasznált dobozból készíthet girlandot és más dekorációt. Így egy igazán hibátlan party-ja lesz.

4. Poháralátét

Ha nagyobb bögre segítségével kivág köröket a kartonból, egyedi poháralátétre tesz szert. Így például készíthet a dobozokból találási szettet a fantázia nem ismer határokat.

5. Macskakaparó

Védje bútorait egyszerűen és hatékonyan. Elegendő egy karton csík (vagy több csík darabka) spirál alakra formázva. Ha művészi érzéke van, a külső oldalt színezheti, hogy passzoljon a helyiség színeivel.

5-care2-com.jpg

6. Festőpaletta

Apropó, ha már a művészetnél tartunk - ha a szabadidejében képek festésével foglalkozik, megspórolhatja a drága palettákra kidobott pénzt. Megteszi egy régi, de jó papír doboz. Elegendő kivágni a kívánt formát és kivágni az ujj helyet, és lám-lám a Picasso belekezdhet a nagy műbe.

7. Keretek

Mihelyt készen lesz a műve, belerakhatja egy kartonból készült keretbe. A kisebb kereteket családi fényképekre használhatja. Ezek után gyerekjáték lesz kialakítani otthon egy ízléses, kis galériát.

8. Játékok

El sem tudja képzelni, milyen örömet okoznak a dobozok a gyerekeknek! Építőanyagként a kartondoboz végtelen lehetőséget kínál arra, hogy a dobozt egyszerű, de fantasztikus játékokká alakítsa. Kisházikók, autó, bútor, háztartási gépek, hangszerek vagy akár …

9. Labyrinthus!

Lélegzet állító!

Hogyan varázsolja át régi dobozát stílusos tárolódobozra

Mire lesz szüksége:

  • régi papírdobozra
  • ollóra,
  • ragasztópisztolyra ,
  • erős juta kötél gombolyagra ,
  • anyagra a doboz körbe ragasztásához.

Folyamat:

1. Vágja le a doboz felső részeit.

2. Kezdje el a kötelet lassan a ragasztópisztoly segítségével az egész doboz körül ragasztani.

navod2-(1).jpg

3. Az anyagból vágjunk ki két darab szalagot, egy olyan szélest mint a doboz hossza és egy másikat, amely olyan széles mint a doboz szélessége, úgy hogy körbe tudjuk rakni velea dobozt és a felső részen maradjon egy kis darabka (kb. 1,5 cm).

4.Ezt a szalag darabkát hajtsa be és ragassza be. (Amennyiben ügyes a huzatot megvarhatja magának ás aztán bele helyezheti a dobozt, lásd útmutató példa a videóban: http://elizabethjoandesigns.com/how-to-make-a-custom-basket-liner/.)

5. Örüljön. :-)

A sorok olvasása után ellenállhatatlan vágyat érez valami érdekeset készíteni egy dobozból, de otthon egyet sem talál? Semmi sem egyszerűbb, mint kiválasztani valamilyen termékek a webáruházunkban (www.tonerpartners.hu/webshop). A termékeket dobozban kézbesítjük, melynek felhasználásával szabadjára engedheti fantáziáját.

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére

Kiszállítás már 1490Ft-tól

átvevőhelyre

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap