Fotók nyomtatása bárhol, bármikor: Négy tipp hordozható és zsebnyomtatókhoz

11. 5. 2020

11. Május 2020, 10:00 | Zsebnyomtatót keres fényképei nyomtatásához okostelefonjáról? Leírásunk négy eszközt tartalmaz, melyeken bárhol, bármikor ki tudja nyomtatni a pillanatképeit.

Kiemelt termékek a kínálatunkból

A kompakt fényképezőgép korszaka lassan a végéhez ér. Hasonló minőségű fényképeket készíthetünk már egy átlagos okostelefonnal is. Az a hely, amely a feleslegessé vált fényképezőgép helyén felszabadul a hátizsákban, remek helyet ad például egy zsebnyomtató számára, amellyel a pillanatképekeit bárhol és bármikor kinyomtathatja. Van néhány remek tippünk azokról a nyomtatókról, amik alkalmasak fényképei rendszeres nyomtatásához.

A zseb- és a hordozható nyomtatók több funkciót is el tudnak látni. Kicsik, kompaktok, és a nyomtatásához még elektromos csatlakozásra sincs szükség.

A választás megkönnyítése érdekében négy zsebnyomtatót választottunk ki, amelyek hozzájárulnak a családjával vagy barátaival folytatott találkozások megszínesítéséhez.

Tipp egy olcsó, megbízható nyomtató: Canon SELPHY CP-1000

Canon SELPHY CP-1000 L

A Canon SELPHY CP-1000 könnyű, 840 grammos hőszublimációs nyomtató, amely 47 másodperc alatt nyomtat ki egy 10x15cm-es fényképet, de képes négyzet alakú, miniatűr címkéket vagy hitelkártya méretű fotópapírt kinyomtatására is.

A töltési ideje kb. 4 óra, és a nyomtató maximális felbontása 300 DPI.

Kényelmesen kezelheti a 6,8 hüvelykes érintőképernyő segítségével és könnyen megnézheti és nyomtathatja fényképeit, akár egyetlen gombnyomással is. A Canon SELPHY CP-1000 teljesen kompatibilis, többek között a memóriakártyákkal és a legtöbb fényképezőgéppel. A készülék tartalmaz egy képszerkesztő alkalmazást is, fényerő, szín- vagy zajcsökkentés finomhangolására.

Mi a DPI és hogyan befolyásolja a fotónyomtatást? Mindezek megismeréséhez lásd: Mi a DPI a nyomtatásban és hogyan válasszuk ki a megfelelő nyomtatót?

Tippek egy könnyű fényképnyomtatóhoz: Kodak Photoprinter Mini 2 White (fehér)

Kodak Photoprinter Mini 2 White L

Súlya mindössze 238g, de ebben a látszólag apró Kodak Photopriner Mini 2 White házban egy erős motor rejlik, amely képes akár 20 fényképet is kinyomtatni 300 DPI-értéken egyetlen töltéssel. tökéletesen kezeli a klasszikus fénykép formátumot (10×15cm), de a hitelkártya (8,6×5,4cm) vagy az 5×5cm méretű négyzet formátum sem idegen számára.

A készülék tartalmaz egy tálcát amiben 8 fotópapír található. Tartalmaz egy saját Kodak alkalmazás, amely megkönnyíti a fényképek szerkesztését, vágását. Fényképeket küldheti akár okostelefonról Wi-Fi vagy NFC segítségével (csak helyezze a telefont a nyomtató mellé). A Kodak Photoprinter Mini 2 White készüléket microUSB kábellel tölthető fel kb. 90 perc alatt.

Tipp: fotópapírt keres? Nézze meg ajánlatunkat!

Tipp a nyomtatóhoz: Canon SELPHY CP1300

Canon SELPHY CP1300 L

A legjobb paraméterek és az alacsony ár közötti kompromisszum megszemélyesítése a Canon SELPHY CP1300 az ideális nyomtató. A nyomtató festékszublimációs elvén működik, 300 DPI felbontással és 27 másodperces / kép nyomtatási sebességgel rendelkezik.

Egy töltéssel akár 12 fénykép is kinyomtatható, melynek töltési ideje kb. 4 óra. Canon SELPHY CP1300 csatlakoztathatja okostelefonjához vagy számítógéphez Wi-Fi-n keresztül, de nyomtathat pendrive-ról, memóriakártyákról vagy számítógép csatlakoztatásával USB-kábel segítségével is.

A 3,2 hüvelykes kijelzőjén tudja a fényképeket szerkeszteni, kivágni és világosabbá teheti a nyomtatás előtt. A nyomtató fotónyomtatást is tud különböző képhordozókra vagy fényképcsíkokra, hasonlóan az automatikus asztali géphez.

Nem tudja, hogyan nyomtasson fényképeket az okostelefonjáról? Útmutatásért lásd: Hogyan nyomtasson mobiltelefonról: Bevezetési útmutató.

Tipp: A legkönnyebb zsebnyomtató: Polaroid Mint Pocketprinter Black

Polaroid Mint Pocketprinter Black L

A Polaroid neve szinte megegyezik az azonnali nyomtató fényképezőgépekkel. Nem csoda, hogy a márka nagy energiát fordított a hordozható nyomtatók piacára és ezzel a kiváló termékkel rukkolt elő, ami a Polaroid Mint Pocketprinter Black.

Az ultra könnyű készülék, amelynek súlya csak 162 gramm és körülbelül 50 fényképet tud kinyomtatni, 5x7,6 cm-ig egy töltéssel. Egy fényképet körülbelül 60 másodpercig nyomtat és maga a készülék, a Polaroid Mint Pocketpriner 2 órán belül tölthető fel.

A készülék Zink Zero Ink technológiával működik, amely megakadályozza a nyomtatott képek elhalványulását. Könnyedén lehet szerkeszteni a fényképeket a Polaroid Mint által fejlesztett alkalmazásában, amely letölthető telefonjára és elérhető iOS és Android telefonokra is egyaránt.

Hasonló termékek

+ Ajándék
Canon SELPHY CP-1000 szublimációs nyomtató - Fehér
Raktáron
45 916 Ft
36 155 Ft Áfa nélkül
Legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 43 996 Ft
Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére

Hasonló cikkek

uvod

Mit jelent a DPI felbontás és hogyan válasszon ez alapján megfelelő nyomtatót?

A nyomtató kiválasztásakor a vásárlók túlnyomó többsége, akár otthoni, akár az irodai nyomtatóról van szó, az ár, a típus vagy a funkció...

20. 2. 2020  Teljes cikk »

Nyomtatás mobiltelefonról: Útmutató kezdőknek

A telefonok az elmúlt években egyre fejlettebbek lettek, aminek köszönhetően sok embernél akár részben, akár teljesen leváltották a...

23. 8. 2022  Teljes cikk »

Kiszállítás már 1490Ft-tól

átvevőhelyre

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap