Blog

3 perces olvasmány

Borítékok kiválasztása és nyomtatása - hogyan járjon el

16. 8. 2021

A borítékok nyomtatása az irodában nélkülözhetetlen. Fontos dokumentumokat küldünk az üzleti partnereknek, levelezünk az ügyfelekkel, és szerves részét képezik a hivatalokkal folytatott kommunikációnak is. Ismerje meg, hogyan kell megfelelően borítékot választani és arra nyomtatni.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Papírelakadás a nyomtatóban: 5 leggyakoribb ok és azok megoldása

9. 8. 2021

Lehet, hogy már Önnel is megtörtént - sietve nyomtatja a megbeszéléshez szükséges dokumentumokat, és visszaszámolja a másodperceket, amikor a papír hirtelen elakad a nyomtatóban. És most? Szerencsére a probléma megoldása nem olyan bonyolult, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Fotópapír (és nyomtató) választás fényképek nyomtatásához

2. 8. 2021

Szeretné a nyaralási vagy születésnapi fényképeit albumba helyezni? Szerencsére már nem kell heteket várnia a fényképelőhívásra. Professzionális minőségű fotókat már az otthonában is tud nyomtatni. Csak egy nyomtatóra és megfelelő fotópapírra van szüksége.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan válasszunk online pénztárgépet és hozzá blokknyomtatót

26. 7. 2021

A vállalatoknak és egyéni vállalkozóknak már több éve adatszolgáltatási kötelezettségük van a NAV felé. A számlajelentés egy pénztárgép segítségével történik, mely online kapcsolatban áll a NAV központi szerverével. A termék értékesítésekor (vagy a szolgáltatás nyújtásakor) minden esetben bizonylatot (számlát vagy nyugtát) kell kiállítani és azt a vásárlónak átadni. Mik is azok a blokknyomtatók és hogyan válassza ki az Önnek megfelelőt? Cikkünkből megtudhatja.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

6 ok, amiért a home office nem mindenkinek való

19. 7. 2021

Az otthoni munka lassan kikészíti, míg a környezete csak pozitívan vélekedik a home office-ról? A legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy az otthoni munkavégzés nem mindenkinek való.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

A papír tömege: hogyan válasszunk papírt névjegykártyákhoz és más nyomtatási anyaghoz

12. 7. 2021

Amennyiben névjegykártyákat vagy szórólapokat készül nyomtatni, a nyomdák információt kérnek majd a papír súlyára vonatkozóan, amelyre nyomtatni szeretne. Ebből a cikkből megtudhatja, hogy pontosan mit jelent a papír tömege, miben különböznek a különböző vastagságú papírok és milyen típusú nyomtatási anyagok nyomtatására alkalmasak.

Teljes cikk »