Blog

3 perces olvasmány

Mi lehet az oka annak, hogy a kompatibilis toner működése hirtelen leáll?

24. 5. 2021

A nyomtatója egyik napról a másikra leállt, és azt jelzi, hogy a festék- vagy tintapatront nem ismeri fel? Ha kompatibilis tonereket használ, akkor valószínűleg a nyomtató firmware-illesztőprogramjának frissítése okozza a problémát. Ebből a cikkből megtudhatja, hogy miért fordul elő ez a probléma, és hogyan kerülhető el.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Plotter nyomtató és a nagyformátumú nyomtatás: a megfelelő eszköz kiválasztása

17. 5. 2021

Bár nem tudatosítjuk, a nagy formátumú nyomatok életünk szerves részei. Munkába menet nagy hirdetési felületeket látunk, a munkahelyen túlméretezett projektdokumentációval dolgozunk. De pontosan mi szükséges a nagy formátumú nyomtatáshoz? Van-e bármiféle hátránya?

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

5 tipp az iratmegsemmisítő kiválasztásához + a vágási sebesség kiszámítása

10. 5. 2021

Akár az irodájába, akár az otthonába keres iratmegsemmisítőt, a siker alapja a megfelelő paraméterek szerinti választás. Ebben a cikkben felfedjük, hogy mit jelent az ún. biztonsági fokozat, a papíron kívül milyen anyagokat lehet aprítani, hogyan lehet kiszámítani a vágási sebességet és újrahasznosítható-e a lezúzott papír.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan nyomtathat névjegykártyákat és más promóciós anyagokat?

19. 4. 2021

Sürgősen szeretne reklámanyagokat nyomtatni, viszont az üzletek már bezártak? Ne aggódjon, ma már az otthona kényelméből, Ön is nyomtathat névjegykártyákat és szórólapokat - akár egy hagyományos nyomtató segítségével is. Ismerje meg, hogyan hozhat létre olyan promóciós anyagokat, amely miatt biztosan nem kell szégyenkeznie.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

5 tipp a megfelelő irodai szék kiválasztásához

9. 4. 2021

Az ülő munkák egyre szélesebb körben elterjedtek. Ha napi 8 órában (évente csaknem 2 000 órában) ül az irodában, akkor egy jó irodai szék nélkülözhetetlen. A rossz ülésnek ugyanis pusztító hatása van az emberi testre. Ebből a cikkből megtudhatja, hogy hogyan válasszon olyan széket, amely az egészségét szolgálja - nem pedig ellene dolgozik.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Mit jelentenek a nyomtató nevében szereplő betűk?

22. 3. 2021

Gondolkodott már azon, hogy mit jelentenek a nyomtató nevében szereplő d, t vagy n betűk? A gyártók a nyomtatóeszköz különféle szolgáltatásaira utalnak velük - és ha megjegyzi őket, könnyen áttekinthetővé válnak Ön számára is, hogy az egyes nyomtatók és multifunkciós eszközök mit kínálnak.

Teljes cikk »