Ricoh D1799510 - optikai egység

(Illusztrációs kép)

 

 

 

 

Nincs megjeleníthető kép.

Megr. száma

1VRIPRO8100BG

OEM

D1799510

GyártóRicoh
Garancia 24 hónap
Hűségpontok7396

Értékelés

12345
10 napon belül

73 965 Ft

58 240 Ft Áfa nélkül

A bejelentkezett felhasználóinknak ingyen szállítást biztosítunk.
Felelősségbiztosítás tanusítványa

Leírás és specifikációk

Az eredeti D1799510 optikai egység a lézernyomtató egyik legfontosabb eleme. Az optikai egység, más néven optikai dob, felelős a toner papírra történő továbbításáért és rögzítéséért - tehát a nyomtatásért.

Mivel a különálló optikai dobegyeséggel rendelkező lézernyomtatókban nem cserélik rendszeresen a dobot és a festéket, így a dob fokozatosan használódik el. A megfelelő idő az optikai dobegység cseréjéhez az, amikor nyomtatási hibákat észlel.

A oldal kapacitású, önálló D1799510 optikai dobegységet úgy tervezték, hogy a festékkazetta élettartama többszöröse legyen. Magasabb beszerzési árat tökéletesen ellensúlyozza az olcsóbb fogyóeszköz - külön optikai egységet használó nyomtatók (az optikai dob nem tartalmazza a festéket) olcsóbbak, mint az optikai dobbal rendelkező tonerkazetták.

Az eredeti D1799510 optikai dobegységet a nyomtató gyártója szigorú felügyelet mellett gyártják és tesztelik. Maga a Ricoh márka garantálja, hogy minden a tervek szerint működni fog. Általában az eredeti alkatrészek megbízhatóbbak, mint a kompatibilis alkatrészek formájában kínált alternatívák.

Az eredeti optikai dobegység általában kevesebb kompatibilitási problémával rendelkeznek, és ezek használata nem okoz szükségtelen bonyodalmakat a garanciaigénylés során, viszont a hátrányuk a magas vételár. A kompatibilis optikai dobegység gyakran előnyös alternatíva olcsóbban.

A Ricoh, japán márka, 1936 óta foglalkozik a képalkotó és elektronikai termékekkel. Az irodai multifunkcionális nyomtatóberendezésekre és lézernyomtatókra szakosodott, valamint megoldásokat kínál a lemezes adatáramlás és a kapcsolódó informatikai szolgáltatások kezelésére. Minden nap több mint 100 000 Ricoh alkalmazott igyekszik komplett megoldást kínálni a nyomtatáshoz és az adatfeldolgozáshoz.

Ha D1799510 optikai dobegységet vásárol, akkor 7396 hűségpontot kap, amit kedvezményként használhat a következő vásárláskor a TonerPartner weboldalon.

Tudta, hogy a regisztrált vásárlóknak ingyenes szállítási költséget biztosítunk? Ha nem szeretne fizetni a szállításért, regisztráljon a TonerPartners weboldalon, vagy készítsen nagyobb megrendelést. Nem regisztrált ügyfeleknek ingyenes szállítást biztosítunk 33 000Ft felett.

Segíthetünk? Segítünk Önnek!
Barbara Tanácsadó a választásban
Érdeklődnék
Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll