Blog

uvod 6 perces olvasmány

Egy nyomtató is okozhat örömet a karácsonyfa alatt. Melyiket válassza? Íme 10 ötlet.

6. 12. 2019

Ha úgy gondolja, hogy az irodai felszerelés nem tartozik azon ajándékok közé, amelyek örömet okoznának a fa alatt, akkor téved. Egy nyomtató megkönnyíti a háztartás minden tagjának dokumentumokkal való munkáját, és lehetővé teszi kiváló minőségű fényképek nyomtatását. De milyen nyomtatót válasszunk ajándékba idén karácsonyra? Van 10 hasznos ötletünk Ön számára.

Teljes cikk »
canonlogo 3 perces olvasmány

Canon: A világ egyik leginnovatívabb márkájának története

19. 11. 2019

Az első kamerát 1934-ben készítették, és amellett, hogy feltűnően hasonlítottak az akkoriban ismert híres Leica kamerákhoz, nem voltak nagyon érdekesek. 85 éves fennállása óta a Canon a világ leginnovatívabb vállalatok élére emelkedett. Több mint 3 000 szabadalommal rendelkezik, és joggal tekintik a képalkotó piac globális technológiai vezetőjének. Vessen egy pillantást a Canon történetére.

Teljes cikk »
uvod 3 perces olvasmány

A többfunkciós nyomtatók előnyei és hátrányai

19. 11. 2019

Multifunkciós nyomtató vásárlását fontolgatja otthona vagy irodája számára? Ha egy eszközzel tud nyomtatni, szkennelni, faxolni az sok előnnyel jár. Mielőtt azonban ilyen többfunkciós eszközt vásárolna, figyelembe kell vennie a hátrányokat is. A következő cikk segít összefoglalni az előnyöket és hátrányokat, megtudhatja, hogy a többfunkciós nyomtató megfelel-e az Ön igényeinek, követelményeinek és elvárásainak.

Teljes cikk »
zena pri pc 2 perces olvasmány

Hogyan rendezzünk be egy modern otthoni irodát, és hogyan válasszuk ki a megfelelő kiegészítőket?

18. 11. 2019

Az otthoni munka egyre elterjedtebb. Az otthoni iroda már nem tartozik a szabadúszó szakemberek körébe, egyre gyakrabban a hétköznapi alkalmazottak is használják. Otthoni irodánkban gyakran több tíz órát töltünk hetente. Ezért fontos, hogy jól érezzünk benne magunkat és hogy az irodai berendezések ne legyenek negatív hatással az egészségünkre. A cikkünkből megtudhat minden fontos információt:

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Tintasugaras nyomtató tartályrendszerrel- a szenvedésnek vége

25. 10. 2019

Különösen otthon, a tintasugaras nyomtató továbbra is nagyon népszerű a dokumentumok és fotók nyomtatásához. Olcsók, könnyen kezelhetők és kiváló minőségű nyomtatást biztosítanak. Az eredeti tintapatronok költsége azonban viszonylag magas, ami jelentősen növeli ezen hasznos eszközök üzemeltetésének költségeit. A megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy drámai módon csökkentsék a nyomtatási költségeket, az a tintatartály-nyomtató.

Teljes cikk »
1 perces olvasmány

Kvíz: 8 kérdés a nyomtatókkal és a festékekkel kapcsolatban - tudja az összes választ?

22. 10. 2019

Hogy áll a tudása a nyomtatókról és a festékekről? Ha rendszeresen olvassa a cikkeinket, a következő 8 kérdésre egyszerűen tud majd válaszolni. Esetleg van még amit nem tud a nyomtatókról? Nem számít, szerencsére a tananyag továbbra is online van - nézze meg a blogunkban található cikkeket, és tudjon meg mindent a nyomtatókról és a festékekről.

Teljes cikk »