Blog

3 perces olvasmány

6 tipp, hogyan csökkentsük az ökológiai lábnyomunkat nyomtatások után

23. 4. 2020

Sok vállalat problémája az, hogy gondolkodás nélkül nyomtatja ki a dokumentumokat. Hiszen "ami nincs papíron, a világban sem létezik". Sok munkáltató a fontos dokumentumokat és iratok fizikai formában tárolják, nem elég, ha csak elmentik őket fájl formátumban. Ennek ellenére igyekszünk minimalizálni a környezeti hatásunkat.

Teljes cikk »
1 perces olvasmány

Meddig tud nyomtatni a tonerrel és a patronnal?

7. 4. 2020

Egy régi mondás szerint: semmi sem tart örökké. Alapvetően mindennek, amit látunk élettartama van. Meddig bír ki a toner és a patron? Ezt a következő cikkben foglaltuk össze.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

5 tipp a hatékony otthoni munkavégzéshez a karantén alatt

24. 3. 2020

A koronavírus-járvány néhány alkalmazottat arra kényszerített, hogy otthonról dolgozzon. Néhányuknak az otthoni iroda (szinte) napi rutin. Mások olyan helyzetben találták magukat, amely ismeretlen számukra. Ez a cikk azoknak készült, akiknek lehetőségük van otthoni munkára, de nem tudják, hogyan lehet otthonról ugyanazt a munkateljesítményt elérni, mint az irodából.

Teljes cikk »
uvod 2 perces olvasmány

6 tipp kiváló minőségű, nagy formátumú (A3, A2 és A1) nyomtatáshoz

21. 2. 2020

Nem minden vállalatnak vagy szervezetnek van szüksége csupán A4-es formátumú nyomtatásra. Sok vállalat nagy formátumú nyomatokkal dolgozik: tervezőirodák és a tervező cégek, grafikai stúdiók, kartográfiai térkép kiadók. Ebben a cikkben tippet adunk olyan nyomtatókról, amelyek könnyen kezelhetők az A3-tól A1-ig

Teljes cikk »
uvod 4 perces olvasmány

Mit jelent a DPI felbontás és hogyan válasszon ez alapján megfelelő nyomtatót?

20. 2. 2020

A nyomtató kiválasztásakor a vásárlók túlnyomó többsége, akár otthoni, akár az irodai nyomtatóról van szó, az ár, a típus vagy a funkció alapján dönt. Azonban kevesen foglalkoznak olyan dolgokkal, mint a DPI, ami fontos tényező egy nyomtató esetében. Viszonylag egyszerű módon tájékoztat arról, hogy a nyomtató milyen minőségű nyomtatást képes elvégezni, és ennek eredményeként milyen tevékenységre alkalmas. Fogalma sincs, hogy mi az a DPI? Az alábbi cikkben ismertetjük Önnel.

Teljes cikk »
uvod 3 perces olvasmány

Xerox: A technológiai úttörője, aki megalapozta az irodai technológiák jelenlegi állapotát, ahogy ma ismerjük

11. 1. 2020

Ennek a márkának a neve a másolás szinonimájává vált. A xerográfia feltalálása azonban egyáltalán nem az egyetlen mérföldkő az irodai technológia fejlesztésének történetében. A grafikus felület és az egér találmányokkal hatalmas előrelépéseket tettek a személyi számítógépek tömeges kiterjesztése érdekében. És igen, a Xerox is felelős értük. Olvassa el egy márka történetét, amelynek több mint egy évszázados története van, ennek ellenére nem és nem sikerült a csúcsra törnie.

Teljes cikk »