Blog

3 perces olvasmány

Dokumentum előkészítése a nyomtatásra: Mi mindent kéne tudnia, mielőtt elküldené a nyomtatandó fájlokat

5. 8. 2019

A szöveges dokumentumok nyomtatása a legtöbb ember számára, aki számítógépet és nyomtatót használ, a napi rutin közé tartozik. Kenyértörésre rendszerint akkor kerül sor, amikor névjegykártyát, plakátot, bannert, vagy más, összetettebb grafikát kell nyomtatni. Szerencsére itt ez a cikk, hogyan készítsük elő a dokumentumot a nyomtatásra - és nem számít, hogy egyedül készíti elő vagy van egy grafikus is a kéznél. Mindig jól jöhet, ha érti az alapvető fogalmakat és eljárásokat.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Szelídítse meg a Gmail: 8 + 1 praktikus tipp, amelyek megkönnyítik a munkát az e-mailekkel

24. 7. 2019

Több száz olvasatlan e-mail, az ügyfelek állandóan ugyanazon kérdéseire válaszolgatva elpazarolt idő és a levélszemét több, mint elviselhetetlen egy e-mail postafiók számára. Amennyiben az Ön fiókja is hasonló nyavalyáktól szenved, akkor itt a legfőbb ideje, hogy hatékonyabban kezdjen az e-mailekkel dolgozni. Összesen 9 praktikus tippet készítettünk Önnek, amelyek minden Gmail felhasználó életét megkönnyítik.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Nyomtatási beállítások - kvíz igényeseknek? Á, dehogy!

8. 7. 2019

Beszerzett egy új nyomtatót és most csodálkozva néz rá? Sikeresen telepítette a vezérlőt, de fogalma sincs róla, hogy hogyan működik ez a kifinomult szoftver? Ne aggódjon, mi biztonságosan végigvezetjük Önt a buktatókon, amelyek különböző jelölőnégyzetek, legördülő menük, görgetősávok és további lehetőségek formájában várják.

Teljes cikk »
1 perces olvasmány

Ha felmondom a szolgálatot, a hulladéklerakóba akarok kerülni? avagy Hogyan hasznosítsuk újra a tonereket

19. 6. 2019

A hulladék osztályozása sokak számára egy teljesen magától értetődő tevékenység. Ha Ön is azok közé tartozik, akik aktívan kiveszik a részüket a környezet fenntarthatóságában, akkor lehet időnként elgondolkodik rajta, hogy hogyan kell bizonyos dolgokat helyesen osztályozni. Ilyen dolog lehet például a toner. A következő sorok ismertetik Önnel, hogy mi a helyzet a törvény szerint a tonerkazettákkal, és mit tehet azért, hogy környezetbarát módon semmisítse meg őket.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Bontsuk le a mítoszokat a kompatibilis tonerekről: Nem áll fenn a nyomtató károsodásának veszélye

9. 6. 2019

Számos mítosz kering a kompatibilis, tehát a nem eredeti nyomtatópatronokól. Ön is aggódik, hogy a kompatibilis toner károsíthatja a nyomtatóját, vagy a használata miatt elveszíti a garanciát? Olvassa el a cikkünket, és rá fog jönni, hogy nincs helye a félelemnek.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

10 hasznos ötlet, hogyan változtassuk irodánkat környezetbaráttá

22. 5. 2019

Az ökológiai gondolkodás lassan, de biztosan beférkőzte magát az otthonunkba. Újrahasznosítunk, próbálunk minél kevesebb hulladékot termelni, energiát takarítunk meg, vagyis figyelembe vesszük a bolygónkat. De ugyan ezt csináljuk a munkahelyünkön is? A fenntarthatóság nemcsak trend, hanem szükségszerűség is. Változtassa Ön is irodáját környezetbaráttá

Teljes cikk »