Blog

Brother nyomtatóban lévő patronok 2 perces olvasmány

XL vs. klasszikus patronméret: Melyik illeszkedik a nyomtatójába?

4. 9. 2023

Ha tintasugaras nyomtatója van, akkor nagy valószínűséggel már cserélt patront, miután a régiből kifogyott a tinta. Amikor újat vásárolt, valószínűleg azt tapasztalta, hogy az eredeti és a kompatibilis - vagy ha úgy tetszik, alternatív - patronok mellett a standard és az XL változat közül is választhatott. Nem tudja, mi a különbség közöttük, és mi az, amiben egyformák? Semmi gond. A következő sorokban röviden és világosan elmagyarázzuk Önnek a fő különbségeket.

Teljes cikk »
Canon i-SENSYS LBP6030B nyomtató az asztalon 5 perces olvasmány

Canon i-SENSYS LBP6030B: egy nyomtató, amely túlnyomórészt pozitívumokkal rendelkezik

28. 8. 2023

Olyan megfizethető árú nyomtatót keres, amellyel rengeteg dokumentumot nyomtathat a lehető legjobb minőségben? Akkor rögös út előtt áll. A piacon sok ilyen nyomtató van, ami megnehezíti a választást. A következő sorokban azonban megpróbálok egy kicsit segíteni. Megérkezett tesztelésre a Canon i-SENSYS LBP6030B nyomtató, és mivel egy ideje már csendes társam az irodában, elérkezett az ideje, hogy értékeljem, illetve mérlegeljem, hogy megéri-e a pénzét vagy sem. Szóval lássunk is hozzá.

Teljes cikk »
Brother HL-1222WE nyomtató a konyhaasztalon. 4 perces olvasmány

Brother HL-1222WE: Olcsó lézernyomtató nem csak otthonra

21. 8. 2023

A megfelelő nyomtató kiválasztása meglehetősen nehéz feladat. Ennek az az oka, hogy rengeteg modellt talál a piacon, amelyek között nem biztos, hogy mindig könnyű eligazodni. A következő sorokban azonban megpróbálok valamennyire segíteni a választásban. Az előző hetekben egy Brother HL-1222WE nyomtató landolt nálam tesztelésre, és mivel már sokat nyomtattam rajta - ennek köszönhetően képet is kaptam róla - ezért itt az ideje, hogy bemutassam, milyen is a valóságban.

Teljes cikk »
Egy vásárlókosár, amely tartalmaz egy Samsung nyomtatót és két eredeti HP toner csomagot, amelyek kompatibilisek a nyomtatóval. 3 perces olvasmány

Miért vásárolunk HP tonereket Samsung nyomtatókhoz?

7. 8. 2023

Míg manapság a nyomtatók világa csak néhány gyártó körül forog, addig régebben viszonylag sok gyártó próbált nagyot alkotni. Az egyik ilyen a dél-koreai Samsung volt, amely manapság elsősorban telefonjairól, televízióiról, és más háztartási elektronikai termékeiről ismert. Azonban még 2016-ban is csak az ötödik legnagyobb nyomtatógyártó volt a világpiacon, különösen Ázsiában teljesített kiemelkedően. Azonban ez a pozíció nem volt elég számára, ez pedig a nyomtatók világának eddigi legnagyobb felvásárlását (akvizícióját) eredményezte.

Teljes cikk »
HP LaserJet M110we nyomtató irodai asztalon. 4 perces olvasmány

HP LaserJet M110we: Kiváló nyomtató a nem igényes felhasználók számára

7. 8. 2023

Olcsó, dokumentumok nyomtatásához alkalmas nyomtatót keres, de tanácstalan az ideális választásban? Az alábbi sorokban megpróbálok legalább részben segíteni Önnek. Azért választottam a HP LaserJet M110we nyomtatót tesztelésre, mivel már néhány hetes használatban van az irodámban, és gondoltam itt az ideje alaposan szemügyre venni és értékelni.

Teljes cikk »
Egy idős házaspár ételt grillez grillsütőn 7 perces olvasmány

Hogyan válasszon grillt és fedezze fel a grillezés művészetét?

12. 7. 2023

A grillezés sok ember kedvenc tevékenysége a meleg nyári napokon. Ha úgy dönt, hogy beszerez egy saját grillsütőt, akkor közvetlenül a tűzön elkészített finom ételeket élvezheti. A grilleknek több típusa létezik, amelyek a felhasznált tüzelőanyagban és a felépítésükben különböznek egymástól. Ebben a cikkben bemutatjuk Önnek a különböző típusú grilleket, és tanácsokat adunk, hogyan válassza ki az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Teljes cikk »