Blog

3 perces olvasmány

Lézernyomtató hibái: meddig érdemes javítani?

18. 1. 2021

A lézernyomtató szorgalmas "tagja" az irodának, ezért nem meglepő, hogy előbb vagy utóbb hiba jelentkezik nála. Ismerje meg, hogyan lehet azonosítani a hibákat, és hogyan lehet megoldani őket úgy, hogy az a lehető legkevesebb megterhelést okozza a pénztárcájának. A cikkben a legolcsóbb megoldásoktól haladunk azok felé, amelyek költségvetését kis mértékben terhelik meg.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Ünnepelje a Szabad Szoftver Napot (és töltsön le 4 nyomtatási alkalmazást)

11. 1. 2021

A nemzetközi Szabad Szoftver Nap (Software Freedom Day - SFD) 2020. szeptember 19-re esett. Miért is jött létre, mi a célja - és hogyan függ össze a nyomtatókkal?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Íme 11 remek esküvői és dekorációs ötlet ajándékok készítéséhez nyomtató használatával

4. 1. 2021

Egy felejthetetlen esküvő előkészítése komoly dolog, mind az idő, mind a pénztárca számára. A költségek gyakran csillagászati szintet is elérhetik, de azért sok mindent meg tud magának csinálni. Nem kell más, mint egy kis kézügyesség, papír és egy nyomtató.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan csökkenthető a tintafogyasztás nyomtatás közben, és hogyan hosszabbítható meg a tintapatronok élettartama?

23. 11. 2020

Eredeti patronokkal tölti fel a nyomtatóját? Mire nyomtatója eléri élettartama végét, az utántöltésre költött pénzzel könnyen megtérül nyomtatója beszerzési értéke, és nem csak egyszer. Az eredeti nyomtatótinta milliliterenként kétszer annyiba kerül, mint a híres luxuspezsgő, a Dom Perignon. Egy ilyen drága italnál egy csepp sem mehet kárba! Azt nem áruljuk el, hogyan spóroljon a pezsgővel, de azt, hogyan hosszabbíthatja meg a tintapatronok élettartamát, az alábbi cikkben foglaltuk össze.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Gyorsabban fut le egy kilométert, mint a számítógépe elindulna?

16. 11. 2020

Mindannyian abban a hitben vásárolunk új személyi számítógépet vagy laptopot, hogy az egy életen át fog szolgálni minket. Ha nem is egy életen át, de legalább néhány évig. De az idő nem a mi szabályaink szerint játszik, és így egy napon még a legerősebb gép működése is lelassul, és inkább hátráltató tényezővé, mint mozgatórugóvá válik.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan működik a tintasugaras nyomtató?

26. 10. 2020

Egy tintasugaras nyomtató számára nem jelent gondot a jelentések, tárgyalási dokumentumok és ünnepi fotók nyomtatása. Adja hozzá a szkenner- és másolófunkciókat, szorozza meg ezt az alacsony vételárral, és azonnal érthetővé válik, miért olyan népszerűek a tintasugaras nyomtatók az otthoni használatban. Valószínűleg Önnek is van otthon egy. De van fogalma arról, hogyan működik egy tintasugaras nyomtató?

Teljes cikk »