Blog

3 perces olvasmány

Mi a nyomtatási mennyiség és hogyan válasszunk nyomtatót ennek megfelelően?

1. 6. 2020

A nyomtatási mennyiség az egyik legfontosabb paraméter, amelyet új nyomtatója kiválasztásakor figyelembe kell vennie. Miben különbözik az ajánlott és a maximális nyomtatási mennyiség? Mi történik, ha figyelmen kívül hagyja a nyomtató havi kihasználtságát, és hogyan számolja újra a nyomtatási hozam alapján a lapok számát? Mindent megtudhat a cikkünkből.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Ipar, űrhajózás és orvostudomány: mire használják a 3D nyomtatást?

25. 5. 2020

A 3D nyomtatóknak már régóta nem csak a technológia iránt rajongók polcán van helye. A háromdimenziós nyomtatás az iparba és az orvostudományba is robbanásszerűen tört be, és milliárd dolláros üzletággá vált. A 3D nyomtatók képesek visszaadni az egészséget a betegeknek, olcsóbbá és gyorsabbá teszik a gyártást - és létfontosságú szerepet fognak játszani a Hold és a Mars kolonizálásában is.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Útmutató a 3D szkennerekhez: Mik az előnyei és hátrányai?

18. 5. 2020

Néhány évvel ezelőtt a sci-fi könyvekből származó technológia még elképzelhetetlen dolog volt, manapság pedig számos iparágban már mindennapos és gyakran használják. A 3D szkennelés pótolhatatlan helyet foglal el a régészetben, az orvostudományban, de a videojátékok fejlesztésében vagy a térképészetben is. Most átalakítjuk okostelefonunkat 3D szkennerré. Tudjon meg többet a cikkből.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

3 a józan ész fenntartásának módjai a karanténban - és mások segítése

14. 5. 2020

A koronavírus járvány okozta mozgáskorlátozások több hete érvényben vannak és bár többségünk felépült az kezdeti sokkból és cselekedett, a pszichés nyomás továbbra is fennáll. Nem láthatjuk a családunkat és barátainkat, sok embernek otthon kell dolgoznia, mások a jelenlegi helyzet miatt nem tudnak dolgozni, elvesztették munkahelyüket. A cikkből megtudhatja, hogyan lehet mentálisan megbirkózni az otthoni elszigeteltséggel, és hogyan enyhítheti azoknak a szenvedését, akiket az intézkedések a leginkább érintettek.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Fotók nyomtatása bárhol, bármikor: Négy tipp hordozható és zsebnyomtatókhoz

11. 5. 2020

Zsebnyomtatót keres fényképei nyomtatásához okostelefonjáról? Leírásunk négy eszközt tartalmaz, melyeken bárhol, bármikor ki tudja nyomtatni a pillanatképeit.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Hogyan tároljuk megfelelően a tonerkazettákat?

4. 5. 2020

Lehet, hogy egy új festékkazetta megvásárlása előtt Önnek is eszébe jutott, hogy csak egy csomagot rendeljek, vagy megengedhetem magamnak, hogy többet is beszerezzek? Mennyi ideig bírja ki egyáltalán az ilyen festékkazetta? Hol és hogyan tároljam az utántöltőket? A következő sorokat ezért írtuk, melyekből megtudhatja, hogy megfelelő bánásmóddal a tonerkazettákkat gond nélkül felhalmozhatja.

Teljes cikk »