Egy nyomtató is okozhat örömet a karácsonyfa alatt. Melyiket válassza? Íme 11 tipp.

06. 12. 2019

6. December 2019, 22:08 | Ha úgy gondolja, hogy az irodai felszerelés nem tartozik azon ajándékok közé, amelyek örömet okoznának a fa alatt, akkor téved. Egy nyomtató képes kinyomtatni az élete megismételhetetlen pillanatait, időt spórolhat, hiszen nem kell boltba mennie, ha nyomtatni szeretne, és megkönnyíti a háztartás minden tagjának a dokumentumokkal való munkáját. Milyen nyomtatót válasszon ajándékként karácsonyra? 11 hasznos tippünk van az Ön számára, amelyek tetszeni fognak

Tippek olcsó nyomtatókról

A nyomtató nem feltétlenül nélkülözhetetlen háztartási cikk, de néha azért jó, ha van. Ha azon felhasználók közé tartozik, akinek nem kell napi rendszerességgel használni a nyomtatót, akkor ezt megteheti a 40 000FT-ig terjedő modellekkel.

A szokványos fekete-fehér dokumentum nyomtatásához és az alkalmi szekenneléshez a 40 000Ft-ig terjedő lézernyomtatók ideális választásnak tűnnek. Nem kell azon aggódnia, hogy elveszítheti az olyan hasznos funkciókat, mint például a szkennelés, másolás, vezeték nélküli vagy „felhő“ nyomtatást az alacsony vételár miatt (az ebbe a kategóriába tartozó nyomtatók kevesebb mint 32 000Ft- ba kerülnek). A lézer multifunkciós nyomtatók nagy előnye az alacsony karbantartási és alacsony üzemeltetési költségek.

Karácsonyi ötlet 1: HP LaserJet Pro MFP M130a

hp laserjet 1 LA Hewlett-Packard lézer multifunkciós nyomtatóval szkennelhet és másolhat fekete-fehérben, A4-es méretre. Nyomtatási minőség akár 600x600 DPI lehet, amely elegendő egyszerű dokumentumok nyomtatásához. A 22 oldal / perc nyomtatási sebesség kissé meghaladja az adott nyomtatószegmens átlagát. Az alacsony működési költségeket elsősorban azok értékelik, akik nem akarnak vagy nem engedhetik meg maguknak, hogy vagyont költsenek a nyomtató üzemeltetésére. 32 000 Ft-nál alacsonyabb vételárral a piac legolcsóbb lézer multifunkciós nyomtatói közé tartozik.

Karácsonyi ötlet 2: Brother DCP-1623WE

brother 2 LAkkor is jól dönt, ha a Brother DCP-1623WE lézer multifunkciós készüléket választja a fa alá. A körülbelül 48 000Ft értékű nyomtató tisztességes nyomtatást kínál (felbontás akár 2400x600 DPI), míg az esetleges árkülönbséget (hasonló modellekhez viszonyítva) a Brother cég egy speciális ajánlat kompenzálja. Az új nyomtatóval teljes értékű eredeti tonerkazettát kap, amelynek kapacitása 1500 oldal, természetesen ingyen.

 

Azoknak a felhasználóknak, akik otthoni nyomtatót akarnak használni képek és fényképek nyomtatásához, jobb választás a tintasugaras nyomtató. Vegye figyelembe azonban a nagyobb karbantartást - a tinta hajlamos a tintasugaras nyomtatókban az alacsony használati gyakoriság miatt kiszáradni. A gyakorlatban ez magasabb működési költségeket jelent a tintasugaras nyomtató számára, amelyeket észrevehetően csökkenthet kompatibilis patronok használatával.

Karácsonyi ötlet 3: Canon PIXMA MG3650S

canon pixma 3 LA Canon PIXMA MG3650S többfunkciós tintasugaras nyomtató már 21 000Ft körül megvásárolható. A kategóriájának egyik legjobban felszerelt nyomtatója. Gyors, kiváló minőségű nyomtatást, intelligens eszközcsatlakozást, kétoldalas automatikus nyomtatást és XL tintapatronokat használ, amelyek óvják a környezetet és nyomtatási költséget takaríthat meg. Nagyszerű otthoni fotónyomtatáshoz - a szegély nélküli nyomtatási funkciónak és a 4800x1200 DPI nagy felbontásnak köszönhetően az eredmény magáért beszél.

Tippek a legkevesebb üzemeltetési költséggel rendelkező nyomtatókról

Aggódik, hogy egy új nyomtató öröme nem lesz felhőtlen, amikor elkezdi keresni a cserepatronokat? Akkor a javaslatunk, hogy keressen olyan modelleket, amelyek működése olcsó.

A lézernyomtató általában gazdaságosabb megoldás, mint a tintasugaras nyomtató. A probléma akkor merül fel, amikor a nyomtatótól tisztességes fotónyomtatás vár el. Akkor a tintasugaras nyomtató a megoldás. A tartályrendszerrel ellátott nyomtató a legmegfelelőbb választás alacsony működési költsége miatt.

A tartályrendszer-nyomtatók az elmúlt években a piacon viszonylag széles körben elterjedtek. Nem csoda, hiszen senki sem akar túl drága eredeti patronokat vásárolni. Az újratölthető tintapatron-rendszer olcsóbbá teszi a nyomtató üzemeltetését, kevésbé igényel karbantartást és környezetbarát.

Karácsonyi ötlet 4: Brother DCP-T310

brother 4 LA Brother DCP-T310 többfunkciós tintasugaras nyomtató az egyik legolcsóbb, tintatartály-utántöltő rendszerrel rendelkező nyomtató, körülbelül 50 000Ft-ért. Legfeljebb 5000 színes oldal és 6500 fekete-fehér oldal nyomtatásra képes (5% -os lefedettség esetén) . A 6000x1200 DPI kiváló minőségű nyomtatást eredményez A4-ig. Ez a modell nemcsak a fogyóeszközöknek köszönhetően, hanem a külső méretek szempontjából is a leggazdaságosabb. 150 lapos papíradagolóval felszerelt készülék.

Karácsonyi ötlet 5: EPSON EcoTank L3160

epson 5 LAz Epson volt az első, aki elindította a tintatartály-rendszer L-sorozatú nyomtatóját. A gyártó szerint ennek a nyomtatónak a megvásárlásával akár 90% -ot is megtakaríthat. A nagykapacitású tintapatronnak köszönhetően több ideig használhatja az EcoTank külsőtartályos nyomtatót. Az olcsó nyomtatás azonban messze nem az Epson EcoTank L3160 egyetlen előnye. Szegély nélküli nyomtatással és 5700x1440 DPI rendelkezik akár A4-es formátumig. A tintasugaras nyomtatóval történő nyomtatás sebessége szintén e modell tiszteletbeli paramétere. 5% -os lefedettséggel percenként akár 33 oldal/A4 tud nyomtatni. Ideális választás otthonok és kis irodák számára, ahol rendszeres színes nyomtatás szükséges.

Tipp a fiatal generációnak

Ha arra kíváncsi, hogy milyen nyomtatót értékelnének a gyerekei vagy a barátai, akik az internet nélkül nem tudnak létezni, akkor nagyszerű tippünk van az Ön számára. A kézi, vezeték nélküli nyomtató lehet a megfelelő ajándék számukra a mobiltelefonjukkal készített pillanatképek nyomtatásához. Bárhol, bármikor. Egy ilyen nyomtató képes az Instagram vagy Facebook képeket 24/7 kinyomtatni.

Karácsonyi ötlet 6: Polaroid Mint pocketprinter

polaroid 6 LKompakt, könnyű és elegáns Polaroid Mint kézi készülék fényképeket nyomtat a telefonjáról útközben - csak csatlakoztassa készülékét Bluetooth-on. Percenként 1 képkocka sebességgel nyomtat, és egy töltéssel akár 50 képet is képes kinyomtatni. A Polaroid kézi nyomtatószoftver tartalmaz egy fotószerkesztő alkalmazást, hogy a képek minőségben is tökéletesek legyenek.

Nyomtatási tippek fotósok számára

Nyomtató kiválasztása fotós számára? Akkor nyilvánvaló, hogy minőségi tintasugaras nyomtatót kell keresnie. Összpontosítson olyan szolgáltatásokra, mint a szegély nélküli nyomtatást, nagy formátumú nyomtatást, több tintapatront használata.

A fotónyomtatók az egyik legdrágább készülékek közé tartoznak, ha a lehető legjobb eredményt szeretné elérni. A működési költségük is magas, több tintát használ nyomtatáshoz. Noha egy otthoni fotónyomtatáshoz szükséges többfunkciós nyomtató kedvező áron már kapható,viszont, ha professzionális nyomtatást szeretne készüljön fel a 107 000 Ft - 377 000 Ft árkategóriára.

Karácsonyi ötlet 7: EPSON SureColor SC-P800

epson 7 LAz Epson SureColor SC-P800 egy igazán profi grafikus és fotónyomtató. Sokféle nyomathordozóra képes nyomtatni. Ez a nyomtató képes A2-re nyomtatni, valamint opcionális tekercspapírral a panorámaképeket is képes kinyomtatni.9 tintával rendelkezik az UltraChrome HD sorozatból, lehetővé teszi az élethű fotók nyomtatását többféle nyomathordozóra. Az előnye egy nagy színes kijelző, természetesen a „felhőből” történő nyomtatás automatikus és a professzionális fotónyomtatás nagy, 80 ml-es tintatartályokkal történik.

Karácsonyi ötlet 8: CANON SELPHY CP 1300

canon 8 LA Canon Selphy CP 1300 egycélú fotónyomtató, amely kiemelkedik könnyű és kompakt méretével. A hőszublimációs nyomtatás elvén működik, ideális segítség akár útközben is. A festékszublimációs technológia jóvoltából 1 percen belül elkészülnek a képek, amelyek élénk, tartós és kiváló minőségű nyomatok lesznek.A kézi nyomtatókkal ellentétben, amelyekkel a Canon Selphy versenyez, ez az eszköz nem csak mobiltelefonhoz vagy táblagéphez csatlakoztatható, hanem közvetlenül egy számítógéphez is. Memóriakártyáról vagy közvetlenül a fényképezőgépből nyomtatható. Ezt a modellt „event“ fényképészek használhatják, akik ennek a nyomtatónak köszönhetően felállíthatják az adott eseményen saját fotós sarkukat.

Tippek azok számára, akiknek nyomtatni kell az irodán kívül

Talán szeretne meglepni valakit, aki gyakran utazik üzleti útra, és szeretne egy hordozható nyomtatót, amelyet magával vihet. A hordozható nyomtatók különféle formákat ölthetnek - az ipari hőnyomtatóktól (számlák nyomtatásához), a kézi nyomtatókon keresztül a tintasugaras nyomtatókig, amelyek dokumentumokat, szerződéseket, valamint a kiváló minőségű képeket nyomtatnak.

A hordozható nyomtatók újratölthető akkumulátorral rendelkeznek, így otthon is feltölthetők, és az áramellátáson kívüli területen is felhasználhatók. Általában könnyen raktározhatók, viszont a nyomtatás kicsit lassú.

Karácsonyi ötlet 9: EPSON WorkForce WF-100W

epson 9 LFedezze fel a legkisebb és legkönnyebb Epson vezeték nélküli tintasugaras nyomtatót. A számlák, szerződések, dokumentumok, valamint a színes képek és táblázatok nyomtatása útközben nem lesz többé probléma. Az EPSON WorkForce WF-100W A4-ig nyomtat, LCD-képernyővel rendelkezik és vezeték nélküli. Legfontosabb előnye a kompakt méret és a beépített újratölthető akkumulátor (USB-n keresztül is tölthető), így könnyen használható bárhol az irodán kívül.

 

Tippek otthoni felhasználók és technológiai rajongók számára

A 3D nyomtatók már nem képezik a speciális műhelyek és technológiai laboratóriumok részét. Lassan, de biztosan hasznos asszisztensé válnak az irodákban és a háztartásokban is. Ha van valaki a környezetében, aki inkább javít, mint újat vásárol és megérti a modern technológiát, talán egy 3D-s nyomtató ideális ajándék lenne számára.

Az otthoni 3D nyomtató nemcsak dekorációk és műanyag súlyok nyomtatására alkalmas, hanem különféle alkatrészek vagy prototípusok gyártására is. Kiváló eszköz lehet a műszaki készségek fejlesztéséhez, amelyek a közeljövőben szükségesek lesznek a különböző pozíciókban dolgozó munkavállalók számára. Ideális ajándék technikailag tehetséges egyetemi hallgatóknak.

Karácsonyi ötlet 10: XYZ da Vinci Mini W+

da Vinci 10 LMini X XZZ da Vinci mini W + nyomtató az egyik legjobb 3D nyomtatók közé tartozik. Használható otthonokban, oktatási intézményekben és kisvállalkozásokban. Az XYZ rendelkezik saját 3D modellező szoftverrel, amelyet kifejezetten kezdőknek fejlesztettek ki, és amelyet a 3D nyomtatás tapasztalata nélküli is kezelhetnek. A biztonságot a teljes eszköz zárt kialakítása biztosítja. Ez a 3D-s nyomtató mintegy 102 000Ft-tól megvásárolható.

 

Tipp egy „nyomtatóhoz” a kis művészeknek

A legfiatalabb alkotók is megismerhetik a 3D nyomtatást. A 3D toll olyan eszköz, amely lehetővé teszi a 2D és 3D modellek manuális létrehozását. A 3D nyomtatókkal szemben az az előnye, hogy a 3D toll használatához nincs szükség digitális 3D modellek létrehozására, az összes készítés „szabad kézzel” történik.

Karácsonyi ötlet 11: Polaroid PLAY 3D

polaroid 11 LA Polaroid PLAY 3D toll ergonomikus alakú, és tökéletesen illeszkedik mind a jobb, mind a bal kézbe. Könnyű és helytakarékos, így hosszú utazás során is könnyen használhatja. Nagyon nagy segítséget nyújt az első 3D modellek létrehozásában egy mobil vagy táblagép alkalmazás, ahol kész sablonokat találhat a 3D létrehozáshoz, vagy akár elkészítheti saját sablonjait. A 3D tollal dolgozva a Polaroid PLAY kreativitást, türelmet és az agyat is fejleszti, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy pusztán gyerekeknek alkalmas. A felnőttek számára is nagyszerű ajándék lehet.

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére
Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll