Blog

2 perces olvasmány

Miért rossz ötlet az üres toner újratöltése?

3. 9. 2020

Az üres toner újratöltése valószínűleg nem okozna gondot Önnek, viszont, ha nem megfelelően hajtja végre, akkor helyrehozhatatlanul károsíthatja a nyomtatóját.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Hogyan válasszuk ki a megfelelő filamenteket a 3D nyomtatóhoz?

27. 8. 2020

Ahogy a hagyományos nyomtatóknak szükségük van tintapatronokra, a 3D nyomtatóknak is szükségük van műanyag szálakra, amelyekből különböző méretű tárgyakat nyomtathatnak. A megfelelő filament kiválasztása határozza meg, hogy a nyomtatott tárgy hő- és mechanikai szempontból mennyire lesz tartós, hogy a nyomtatott anyag használható-e merev alkatrészként, vagy hogy egyáltalán mennyire lesz nehéz elkészíteni. Ismerje meg, hogyan válassza ki a megfelelő 3D szálakat.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A munkaidőben történő sorozatnézés növelheti a termelékenységet?

24. 8. 2020

Valaki rajtakapta Önt, hogy a Trónok harca legújabb epizódját nézi a munkahelyén? Hihetetlen elképzelni, hogy munkaidőben videojátékokkal játsszon vagy izgalmas asztali foci mérkőzésen vegyen részt. Pedig a szórakoztató és pihenő zónák kiépítése manapság egyre inkább trend a progresszív vállalatoknál. Sok vezető már rájött, hogy a kipihent munkavállaló, az jó munkavállaló és sokkal jobban teljesít a munkahelyén.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Ismerje meg, hogy melyik papírtípus a legjobb a nyomtatója számára!

20. 8. 2020

Nemcsak magának a nyomtatónak a paraméterei, hanem a megfelelő papír helyes megválasztása is hatással van arra, hogy mennyire lesz elégedett az eredménnyel, hogy örömtáncot lejt-e, vagy csak savanyú arccal nézi az eredményt. A nyomtatópapírral is úgy van, mint minden mással: ott használja a legjobb minőségű termékeket, ahol valóban szüksége van rá.

Teljes cikk »
5 perces olvasmány

A legjobb tintasugaras nyomtatók 2019-ben: Melyiket válassza?

17. 8. 2020

Nyomtatója bevégezte a dolgát, és itt az ideje, hogy újat keressen? Teszteltük, áttekintettük a tintasugaras nyomtatókról szóló véleményeket, a piac jelenlegi kínálatát, és kiválasztottuk a legjobb ár-érték arányú modelleket.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

Időszerű és alapos nyomtatókarbantartás - kevesebb probléma

27. 7. 2020

Úgy kellene vigyáznunk a dolgainkra, mint a szemünk fényére. Minél drágábbak (számunkra), annál nagyobb gondot kell fordítanunk rájuk. Az alábbi cikkben tanácsokat adunk, hogyan hosszabbíthatjuk meg e hasznos berendezések élettartamát megfelelő gondoskodással.

Teljes cikk »