Szükségem van új festékkazettára vagy patronra? Válasszon olcsón és egyszerűen!

A nyomtatója abban a pillanatban állt le, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Készüljön fel! Tudja mi a különbség toner és a tintapatron között?

Nem nyomtat a nyomtatóm - mitévő legyek?

Nem nyomtat a nyomtatója? Nyugodjon meg! Igyon és csésze kávét. Megérdemli.

 

A nyomtató valószínűleg három ok egyike miatt nem nyomtat. Papír probléma (nincs papír, papírelakadás), üres toner vagy festékkazetta vagy technikai probléma.
1)      Papír probléma. A nyomtatója leáll és "paper jam" vagy "no paper" hibát jelez, esetleg hibakódot. Paper jam azt jelenti, hogy a nyomtatóban elakadt a papír. Többnyire ki kell nyitni és óvatosan kihúzni a hengerek között elakadt papírt (ne szaggassa!). Aztán mindennek rendben kellene lenni. No paper azt jelenti hogy  fel kell adnia a tölteni a papír adagoló tálcát.
2)     Toner vagy festékkazetta probléma. A kevés tintát vagy toner port a nyomtató legtöbb esetben még azelőtt jelzi, hogy teljesen leállítani a nyomtatást. A toner probléma felismerő a rossz minőségű nyomtatásról vagy gyenge  nyomtatásról. Mindjárt elmondjuk, hogyan oldjuk meg ezt a problémát.
3)     Technikai hiba. Amennyiben először használja a nyomtatót, előfordulhat, hogy hiányzik a telepített illesztőprogram (CD a nyomtatóhoz, vagy töltse le a gyártó hivatalos honlapján). Más technikai hibák rossz kommunikációt jelenthetnek a számítógép és a nyomtató között, volt. egy olyan nyomtatót, amelynek egyszerűen elege lett.

Mi a toner? 

Toner a nyomtató tartozéka, amely  a nyomtatáshoz szükséges színes port tartalmaz. Manapság a nyomtatáshoz elsősorban poliméreket használnak. A toner többi részét a test, csipp, spatula, pecsét és más komponensek alkotják. A tonerben por van, amely a magasnyomás által (kb 120 ° - 180 ° C) a hordozóközegre (papírra) kerül és nyomot hagy.

 

Toner a lézer és a LED nyomtatók és fénymásoló tartozik. A tintapatronos nyomtatókhoz ne vásároljon tonert, mert feleslegesen vissza kell majd küldeni.

Hogyan tudom meg, milyen tonerre van szükségem? 

Elsősorban - ne bánkódjon! Ön nem az egyetlen, aki a nyomtatók és tonerek világába el van veszve. Vegyen egy mély levegőt és menjen a nyomtatójához. A gyári címkén, amely a hátoldalán vagy a nyomtató alján van elhelyezve megtudja a termék modelljét és sorozatszámot (Brother nyomtatók esetében pl. a DCP sorozatszám és a -110C konkrét model).

 

Tonerek, amelyek beszerezhet aztán egyszerűen ki keresheti a kereső funkció segítségével a főoldalon.

Mi a patron/cartridge?

Cartrige (festékkazetta, kartrige, patron) tinta tartálya tintasugaras nyomtatókban. A cartrige a kazetta angol megfelelője. Egy vagy több tartályból állhat. Gyakran része egy csipp, ezen keresztül kommunikál a nyomtatóval és a tinta készletét jelzi.

Amikor a kazettából elfogy a tinta, a legtöbb esetben újra lehet tölteni. Néhány utántöltést el tudja végezni otthon is - de a tinta csepeghet és a szennyeződés okozhat. Ha nem biztos magában, inkább necsinálja. Jobb inkább új kazettát venni, minthogy ki végezze nyomtatóját.

 

Honnan tudom, hogy milyen patron-ra van szükségem kell?

Ha patront keres a nyomtatóhoz, keresse meg a nyomtató típusát és megúszta. Ezután egyszerűen megtalálja a lehetőségeket, többnyire több van. Az ár alapján választhat.

Az patronok utántöltése minden bizonnyal lehetséges - de saját felelősségükre. Ne feledje, hogy ha valami nem sikerül, az egész nyomtató bánni fogja. 

 

 

 

Legyen az elsők között!
Legújabb információk az újdonságainkról és akciónkról az Ön e-mail címére
Ingyenes szállításregisztrált vásárlóinknak
Szállítás következő munkanaponValóban gyorsak vagyunk.
Élettartam garancia az utántöltőkreBízunk a saját termékeinkben
Garancia a nyomtatósérülés ellenHa valami baj történik, az rajtunk áll