Blog

3 perces olvasmány

Nyomtatás mobiltelefonról: Útmutató kezdőknek

23. 8. 2022

A telefonok az elmúlt években egyre fejlettebbek lettek, aminek köszönhetően sok embernél akár részben, akár teljesen leváltották a klasszikus számítógépeket. Lényegében mindenre képesek, sőt, sokszor a számítógépeknél is érthetőbb formában végzi el a feladatokat. Az okostelefonok beépített kamerái szintén majdnem teljesen felváltották a kompakt fényképezőgépeket. A gyártók érdekes fotómodulokat képesek telepíteni viszonylag kis testükbe, ezek kimenetei pedig szoftveres funkciókkal is finomhangolhatók, hogy minél jobban nézzenek ki az elkészült képek. És mivel a fotók közvetlenül mobiltelefonon vagy táblagépen szerkeszthetők, nem meglepő, hogy sok felhasználó érdeklődik a nyomtatásuk iránt is. Hogyan nyomtathat mobilról?

Teljes cikk »
6 perces olvasmány

A 4 leggyakoribb Canon nyomtatóprobléma és megoldásuk

16. 8. 2022

A Canon nyomtatók a piac legmegbízhatóbb készülékei közé tartoznak, de kisebb meghibásodások velük is előfordulhatnak. Ebben a cikkben a Canon nyomtatókkal kapcsolatos leggyakoribb problémákra és azok megoldására összpontosítunk arra az esetre, ha sürgősen nyomtatni szeretne, viszont nincs kéznél a kézikönyv, és nincs ideje felhívni az ügyfélszolgálatot sem.

Teljes cikk »
8 perces olvasmány

3D toll: Útmutató kezdőknek

2. 8. 2022

Próbált már háromdimenziós tárgyakat rajzolni? 3D tollak segítségével ez nem probléma. Ismerje meg, hogyan működnek a 3D tollak, hogyan kell őket kezelni, és hogyan készíthet segítségükkel nagyszerű ajándékokat szerettei számára.

Teljes cikk »
10 perces olvasmány

Hogyan válasszon projektort házimozizáshoz és irodai használatra

1. 8. 2022

A digitális projektorok olcsóbb alternatívát jelentenek a nagyképernyős képernyőkhöz képest, de képminőségben összehasonlíthatók a televíziókkal vagy a számítógép-monitorokkal is. Azonban nem minden projektor jó minőségű, ami megnehezítheti az igényeinek leginkább megfelelő kivetítő kiválasztását. A következő cikkben ezért arra összpontosítunk, hogy segítsünk Önnek olyan modellt választani, amely pontosan megfelel az igényeinek.

Teljes cikk »
4 perces olvasmány

7 tipp az óvodások otthoni szórakoztatására (a szünet alatt is)

1. 8. 2022

A közelmúltban tomboló koronavírus-járvány sokunknak megmutatta, hogy nem könnyű lefoglalni a gyerekeket, ha nem tudnak kimenni a szabadba. Különösen nehéz ez az óvodás korú gyermekek számára, akik kicsit gyakrabban igénylik figyelmünket, mint az iskoláskorú gyermekek. Ezért adunk néhány tippet az óvodások otthoni szórakoztatásához.

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A nagyszülők fotókat szeretnének az unokákról? Nyomtassa ki őket otthon és készítsen eredeti keretet

11. 7. 2022

Semminek sem fognak annyira örülni a szülei, mint az unokák fényképeinek? Nem kell semmi bonyolult ötlet. Otthon nyomtathat fotót és készíthet képkeretet is egyaránt, illetve a gyerekeket is bevonhatja az alkotásba. Az így elkészült ajándék igazán eredeti dísze és kiegészítője lesz a nagymama és a nagypapa gyűjteményének, mellyel akkor is szép emlékeket idézhetnek fel unokáikról, amikor nincsenek együtt.

Teljes cikk »