Blog

3 perces olvasmány

Vászontáskák és egyéb textíliák nyomtatása

27. 6. 2022

A legjobb ajándékok és a legnépszerűbb ruhadarabok azok, amelyekkel személyes kapcsolatban állunk. Egy közönséges vászontáskát pillanatok alatt ékszerré varázsolhat! Ismerje meg, hogyan nyomtathat textilekre vagy szövetekre, hogy munkája kitűnjön a tömegből.

Teljes cikk »
7 perces olvasmány

Klíma: 7 tipp, hogyan használja ki maximálisan és ami a legfontosabb, helyesen

9. 6. 2022

Mit tegyek az üres tonerrel? Hogyan tudom megfelelőképpen és biztonságosan megsemmisíteni? Az újrahasznosításon lehet keresni?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

A nyomtatott reklámnak is megvan a helye a digitális világban

30. 5. 2022

A vállalkozók, nagyvállalatok és vásárlók is mind a virtuális környezetbe kerültek, és különösen a járvány idején az online tranzakciók száma növekedni kezdett. Még ha az e-shop és az online hirdetés jól is működik Önnél, ne felejtse el a jó öreg offline technikákat is és ne hanyagolja el a nyomtatott reklámokat sem. Nem mindenki elég jártas a technika világában, és sokan még mindig a papírformát részesítik előnyben. Tudja, hogy ügyfelei mit preferálnak, és hogyan segíti a nyomtatás a márkaépítést?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

Tervező, amely otthon is nyomtatható

23. 5. 2022

Ismét nem tudja tartani a határidőket, és elfelejtette, milyen feladatai vannak még erre a hétre? Ne tartson mindent fejben. A tervező majd gondoskodik erről Ön helyett.

Teljes cikk »
2 perces olvasmány

Toner vs. tintapatron: miben különböznek egymástól és hogyan válasszuk ki a megfelelő utántöltőt?

18. 5. 2022

Akár szórványosan, akár rendszeresen nyomtat, nem kerülheti el a nyomtató utántöltését. De tudja, hogy mi a különbség a tonerek és a tintapatronok között? Honnan ismerheti fel a megfelelő utántöltőt, és cserélheti ki anélkül, hogy a nyomtatójában kárt tenne?

Teljes cikk »
3 perces olvasmány

7 bizarr tény a nyomtatásról, amiről fogalma sem volt

16. 5. 2022

Tudta, hogy a lézernyomtatás majdnem feledésbe merült? Vagy azt, hogy a tinta értékesebb, mint a vér? Olvassa el a nyomtatás és a nyomtatók világának legérdekesebb tényeit!

Teljes cikk »