Nyomtatók és szkennerek

Válasszon a több mint 330 klasszikus nyomtató, szkenner és többfunkciós készülékek közül a neves gyártóktól, mint például a HP, a Canon, Brother, Epson, OKI, Konica Minolta, Xerox stb. Célunk, hogy az otthoni, irodai és professzionális nyomtatáshoz egy helyen megtaláljon mindent.

Megfizethető otthoni multifunkciós, professzionális fotónyomtatót keres? Bosszantja a dokumentumok kézi bevitele a szkennerbe, vagy éppen automatikus dokumentumadagolóval felszerelt gyors szkennert keres? Akkor helyen van.

A nyomtató csak a kezdet. Örömmel szállítunk Önnek tonereket és patronokat rendszeresen, amikor csak szüksége van. Kínálatunkból az összes nyomtatóhoz eredeti festékeket is árusítunk. Az olcsó nyomtatás szakemberei vagyunk. Kompatibilis TonerPartner nyomtatófestékekkel a nyomtatási költségek több mint egyharmadát megtakaríthatja.

Partnerei leszünk az otthoni, irodai és professzionális nyomtatás területén is. Ha nem tudja, mit válasszon, szakértőink szívesen tanácsot adnak Önnek - csak lépjen kapcsolatba velünk.