Nyomtatók és szkennerek

Válasszon a több mint 330 klasszikus nyomtató, szkenner és többfunkciós készülékek közül a neves gyártóktól, mint például a HP, a Canon, Brother, Epson, OKI, Konica Minolta, Xerox stb. Célunk, hogy az otthoni, irodai és professzionális nyomtatáshoz egy helyen megtaláljon mindent.

Megfizethető otthoni multifunkciós, professzionális fotónyomtatót keres? Bosszantja a dokumentumok kézi bevitele a szkennerbe, vagy éppen automatikus dokumentumadagolóval felszerelt gyors szkennert keres? Akkor helyen van.

A nyomtató csak a kezdet. Örömmel szállítunk Önnek tonereket és patronokat rendszeresen, amikor csak szüksége van. Kínálatunkból az összes nyomtatóhoz eredeti festékeket is árusítunk. Az olcsó nyomtatás szakemberei vagyunk. Kompatibilis TonerPartner nyomtatófestékekkel a nyomtatási költségek több mint egyharmadát megtakaríthatja.

Partnerei leszünk az otthoni, irodai és professzionális nyomtatás területén is. Ha nem tudja, mit válasszon, szakértőink szívesen tanácsot adnak Önnek - csak lépjen kapcsolatba velünk.

Ingyenes szállítás

29 999Ft feletti megrendelés esetén

Szállítás 48 órán belül

Tényleg gyorsak vagyunk

Nálunk van ideje

Az árut 30 napon belül visszaküldheti

Megjutalmazzuk Önt

Minden vásárlás után hűségpontot kap